Haberler

Gözaltındaki Suudi Prensin Mahrem Sırrı! Genç Eşini, Neden Boşadığını Kimse Bilmiyor

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da başlatılan yolsuzluk operasyonları kapsamında gözaltına alınan isimlerden Prens El Velid bin Tallal, dünyalar güzeli dördüncü eşini neden boşadığını kimseye açıklamadı.

Suudi Arabistan prens gözaltıları ile sarsılırken en flaş isim Prens El Velid bin Talal oldu. Dünyanın en zenginleri arasında yer alan Prens El Velid bin Talal, bir dönem genç eşiyle paparazilerin ilgi odağı olmuştu.

Prens Talal, lükse olduğu kadar kadınlara da düşkün. 4 kez evlenen Suudi prensin son eşi Amira Al Taweel oldu. Suudi Arabistan'ın en güzel prensesi olan Amira Al-Taweel, kısa sürede dünya sosyetesine de girmeyi başardı.

371 ODALI SARAYDA YAŞADI

"Arabistan'ın Warren Buffet'i" olarak adlandırılan Prens Alwaleed (El - Velid), 1955 yılında Kral Salman'ın yeğeni olarak dünyaya geldi. Baba tarafından büyük dedesi Suudi Arabistan kralı, anne tarafından dedesi ise Lübnan kralıydı. Riyad'da 371 odalı, 42,700 metrekarelik bir sarayda yaşayan Prens , Boeing 747-400 ve A380 uçakları, süper yatı ve elbette eşleriyle meşhur.

4 KEZ EVLENDİ

Prens El Velid, bugüne kadar 4 kez evlendi. Son eşi Amira Al-Taweel kendisinden hayli küçüktü. 32 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zenginleri listesinde olan Prens, güzeller güzeli eşi ile jet sosyetenin ilgi odağıydı.

EŞİNİN GÜZELLİĞİ DİLLERE DESTANDI

Güzelliği Suudi Arabistan'da da dillere desten olan Prenses Ameerah Al- Taweel'in prens ile olan evliliği beklenenden çok kısı sürdü. Prens, güzel eşini ani bir kararla 2013 yılında boşadı.

NEDEN BOŞADIĞINI KİMSE BİLMİYOR

Boşandıklarında Prens 58 yaşında, eşi ise 30 yaşındaydı. Prens Bin Talal, dördüncü karısını neden boşadığını aradan geçen 4 yılda hiç açıklamadı.

İşte Suudi prensin dillere destan eşi;
















Kaynak: Haberler.com / Dünya

Warren Buffet Magazin Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title