Haberler

Tüm köylü kulaktan kulağa bu olayı dillendiriyor! Ormanın içinde aslan ve insanın yaşadığı hadise korkunç

Güncelleme:

Uganda'daki bir köyde, ormanın yakınlarında evi olan adamla, aslanın karşı karşıya geldiği olay, duyanları ürküttü. İkilinin uzun süre boğuştuğu ve adamın, aslanı boğarak öldürdüğü öğrenildi.

Uganda'nın CMS lganga bölgesindeki bir köyde meydana gelen olay, bir anda tüm köylünün gündemi haline geldi. Elde edilen bilgilere göre, ormanın yakınlarında yaşayan bir köylü, evinden dışarı çıktıktan sonra aslanla karşılaştı.

KAÇMASINA FIRSAT VERMEDİ

Aslanın, adamın kaçmasına fırsat vermediği ve köylünün son çare olarak aslanla dövüşmek zorunda kaldığı belirtildi. İkili arasında dakikalar süren mücadelenin ardından, köylünün aslanı boğmayı başarması büyük şaşkınlık yarattı.

Tüm köylü bu olayı kulaktan kulağa dillendiriyor! Ormanın içinde aslan ve insanın yaşadıkları hadise korkunç

VÜCUDU PARAMPARÇA OLDU

Olayın ardından vücudunun çeşitli yerlerinde yarıklar oluşan köylüye hemen pansuman yapıldı. Ormanın içinde kalan aslanın cansız bedeni ise köylüler tarafından görüntülendi. Bu fotoğraflar Twitter kullanıcısı Ricky Kagino tarafından paylaşıldı.

KÖYDE BİR ANDA GÜNDEM OLDU

Köylünün orman içerisinde aslanla yaşadıklarının, köyde bir anda gündem olduğu konuşuluyor. Adamın açıklama yapmaması nedeniyle aslanı nasıl öldürdüğü ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (3)

Efe koç:

Fenerbahçe li eski futbolcumuz bu aslanı görünce dalmış

6
4
yanıtYanıtla
Cumali:

Aslan 60 yaşında gibi görünüyor..büyük ihtimal boğuşma sırasında kalp krizinden ölmüştür :DDD

7
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Boğarak öldürdüğünü sanmam . Ancak Yaşlı ise güçten düşmüş olabilir. O zaman tamam

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title