Haberler

Sidney'de bir bıçaklı saldırı daha! Bu kez törende vaaz veren piskoposu hedef aldılar

Güncelleme:

7 kişinin öldüğü AVM'deki saldırıyla alarm durumuna geçen Avustralya'da korkunç bir olay daha yaşandı. Sidney'deki bir törende vaaz veren Piskopos Mar Mari Emmanuel bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı anı cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedilirken, olayda 3 kişinin daha yaralandığı ifade edildi.

Avustralya Sidney'de cumartesi günü bir AVM'ye düzenlenen bıçaklı saldırıda saldırgan dahil 7 kişi ölmüş aralarında bir bebeğin de bulunduğu 8 kişi ise yaralanmıştı.

VAAZ VERİRKEN SALDIRIYA UĞRADI

AVM'deki kanlı saldırı sonrası alarm durumuna geçen ülkede kan donduran bir olay daha yaşandı. Wakeley'deki Christ The Good Shepherd Kilisesi'nde gerçekleşen törende vaaz veren Piskopos Mar Mari Emmanuel bıçaklı saldırıya uğradı.

Sidney'de bir bıçaklı saldırı daha! Bu kez törende vaaz veren piskoposu hedef aldılar

BIÇAĞI YÜZÜNE VE BOYUN BÖLGESİNE SAPLADI

İnternete düşen görüntülerde sakin bir şekilde piskoposun yanına yaklaşan saldırganın elindeki bıçağı Mar Mari Emmanuel'in yüzüne ve boyun bölgesine sapladığı görülüyor.

4 KİŞİ YARALANDI

Olayın ardından basına açıklamalarda bulunan emniyet yetkilileri piskopos dahil 4 kişinin yaralandığını ve tedavilerinin hastanede devam ettiğini aktardı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Avustralya Dünya Haberler

500

Yorumlar (50)

Köfteci Jardel:

Karşısına geçip Arapça maç anlatsan amin diyecek adamlar, gene kalkmışlar Arap mitolojisi avukatlığına soyunmuşlar.

585
152
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Ateizm bir inkarcılık dinidir çünkü bütün Ateistler herkesin dinsiz, inançsız olmasını, yaratıcıyı inkar etmesini istiyor. Söylesene bana sizin dinci yobazlardan ne farkınız var.? Onlar kendi dinini sizde Ateizmi yaymak istiyorsunuz bize ne sizin inançsızlığınızdan neden sürekli inançsızlığınızı inananlara dayatıyorsunuz...?

yanıt225
yanıt73
haksız mıyım:

yavrum aç oku biraz, dünyada ateizmin babası denilen ANTONY FLEW bile artık bir yaratıcıya inanıyorum dedi, 'yanılmışım meğer tanrı varmış' diye kitap yazdı, genetiği çözen doktor, gen aşısını bulan doktor gibi tüm bilim insanları Allah var demeye başladı, sen gibi cahiller, cehenneme giderken yanına yoldaş arıyor. yiyen kendi bilir

yanıt173
yanıt58
Köfteci Jardel:

Yani bir Yaratıcı varsa bile bu yaratıcı dünyayı düz zannedecek, güneşin balçık içinde batıp çıktığını söyleyecek, çok eşliliğe cevaz verecek, cariyeliği ve köleliği tasdik edecek. Öyle mi? 67 tane karısı ve bir o kadar da cariyesi olan birini seçecek kendisine temsilci diye. Öyle mi?

yanıt43
yanıt142
Hsn:

köfteci jardel,evet söylediklerinin hepsinin yanlışlığını ortaya koymalı Allah ve zaten bunları bitirmek içinde kurallarını koymuş zaten.Sen ayetleri kendi kafana göre biryerlere oturtup yorum yazıyorsun sanırım,Kuran ayetlerinin ne anlatmak istediğinden zerre haberin yok

yanıt85
yanıt22
Deniz:

Koftelerin domuz etinden olunca boyle konusursun

yanıt108
yanıt21
Benim Kkk:

Inkar gerçekligi kanitlanmis bir durumun reddedilmesine denir sirf sen boyle dusunuyorsun diye birilerinin senin zerre kanitin olmadan inandigina (inanmak bile bilinmeyene yapilir gercekligi kanitlanana inanilmaz o artik bilgi duzeyindedir) inanmadi diye buna bilimsel olarak inkar denemez cunku senin inkarnedildigini soyledigin seyde kimsenin kanitlayamadigi bir durum soz konusu

yanıt7
yanıt10
Baris Yildirim:

O gun okudum,caminin oraya "Lütfen buraya isemeyin" diye arapca yazi asmislar,cogu kisi karsisina gecip dua okumus.Ne sandilarsa artik..

yanıt17
yanıt36
Firat Tas:

Haksız troll ateizm din değil beynini yine yanına almayı unutmuşsun ve yine saçmalamaşsın

yanıt16
yanıt10
Mehmet Bag:

altta haksız mıyım denen embesil İnanıyorum Türkiye’den başka hiçbir yere gitmedin Türkçeden başka hiçbir dil bilmiyorsun Ve zamanın çoğunu buralarda geçiriyorsun. Öncelikle şunu söyleyeyim bir imam hatipli olarak Bundan 20 yıl önce 30 yıl önce Türkiye’de kuru kuru teolojiye dine inanan insanların oranıyla bugünküne bak bakalım Arada nasıl bir fark var. Onu bırak sadece imam hatipler üzerinde yapılan anketlere bak bakalım inançsızların oranı ne kadar yükselmiş?

yanıt9
yanıt10
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title