Haberler

Ölmek üzere olan hastalarla ilgilenen hemşire, gece vakti şahit olduğu korkunç olayı anlattı

Güncelleme:

İngiltere'de Darülaceze hemşiresi olarak çalışan ve genellikle ölmek üzere olan hastalarla ilgilenen Julie, ölmek üzere olan hastaların karşılarında biri varmış gibi konuştuklarını söyledi. Özellikle geceleri bu manzaraya şahit olduğunu belirten Julie, "Ölmüş sevdikleriyle sohbet ediyorlar ve bu çok ürkütücü" ifadelerini kullandı.

İnsanoğlunun en fazla merak ettiği olguların başında ölüm geliyor. Henüz ölümle ilgili aydınlatılamamış birçok nokta olması, insanların bu konuya olan ilgisini biraz daha artırıyor.

BAŞINA GELENLERİ ANLATTI

İngiltere'de bakımevinde hemşire olarak çalışan ve genelde ölmek üzere olan hastalarla ilgilenen Julie isimli kadın, gece vakti bakımevinde şahit olduğu olayı anlattı. Julie, durumu kötü olan bir hastanın karşısında biri varmışçasına o kişiyle konuştuğunu ve bazı konuları tartıştığını belirtti.

TAKİPÇİLERİ DESTEK VERDİ

Julie'nin bu hikayesini sosyal medyadan paylaşmasının ardından çok sayıda vatandaş da kendi başlarına gelen olayları yazdı. Kullanıcılar, ölen yakınlarının da benzer hareketler sergilediklerini belirterek, konunun oldukça ilginç olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (12)

Zeynep Nursen:

Bu doğrudur, ölüme yakın kişiler öbür taraftaki ölen yakınlarını görmeye başlarlar, ölüm anında ölen yakınlarının da eşliğinde tüneli geçip öbür aleme giderler.

28
39
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

İslam dini, O'nun Azrail olduğunu bildiriyor bize. Kur'anı okumaları gerekiyor.

42
13
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

İnsan ölüm öncesi Azraille konuşabiliyormu? Benim bildiğim konuşamaz. Dili tutulur Azraili görünce.

yanıt5
yanıt1
kadir helvacı:

kuranda öyle bir şey yazmıyor ahzab 50 51 52 okuyun neler yazıyo anlarsınız

yanıt3
yanıt1
Mehmet Olcay:

Bu gayet olağan bir durum. Düşük hipoksi koşullarında halüsinasyon görüyorlar. Ölümden önce beyindeki oksijen seviyesi çok düştüğü için gerçekçi rüyalar, kabuslar, anlamsız konuşmalar falan çok oluyor. Beyin ölünce halüsinasyonlar ve rüyalar da ölüyor..

35
9
yanıtYanıtla
ANIL:

ölümle alakalı aydınlanmamış bir taraf yok bence hala aydınlanamayan münker nekir gelince aydınlanır :)

14
8
yanıtYanıtla
Nuri Yazan:

22 yil once trafik kazasi gecirdim 22 ameliyattan sonra ayağa kalkabildim Öldüm istemediğim halde geri gönderdiler daha sonra kuran ı okumaya basladım Vakia suresi 82-85 ayetleri okuyunuz net olarak doğruluyor o ayet beni rahatlattı yaşadiklarim akil mantik alır gibi değildi

14
4
yanıtYanıtla
zübükzade:

beyin oksijensiz kalmış üstadım uyku abnesi olan bir arkadaşım vardı uc harflilerle muhabbet edşyordu kanepenin altında yılan var dye kanepeyi parcalamıştı dolapta ölen annesiyle konuşuyordu hastalığını öğrendik 5 sene önce 2 bin tl haca makinesi aldu o günden sonra birdaha görmedm

yanıt4
yanıt2
burakk:

İnsan neye inanıyorsa öte aleme geçerken de inandığı senaryo ile karşılaşır.

12
3
yanıtYanıtla
kadir helvacı:

ben patatese inaniyorum nolacak patatesler bana musallat mı olacak öte alemde

yanıt17
yanıt27
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title