Haberler

Ölen eşine hayata döndürebilmek için dakikalarca kalp masajı yaptı

Güncelleme:

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları sürüyor. Filistinli bir kadın, İsrail saldırısında ölen eşini hayata döndürebilmek için kalp masajı yaptı. Filistinli kadının Beyt Lahiya'daki Kemal Advan Hastanesi'nde eşi ölmesin diye çırpınışı izleyenlerin yüreklerini burktu.

İsrail'in ablukası ve saldırıları altında insanlık dramının yaşandığı Gazze'den gelen görüntüler yürek sızlatıyor. Son olarak abluka altındaki Kemal Advan Hastanesi'nde bir kadınınölen eşini hayata döndürebilmek için kalp masajı yaptığı anlar izleyenlerin yüreklerini burktu.

HASTANEDE HİÇBİR İMKAN KALMADI

Elektrik, su, yiyecek ve hatta sağlık malzemesi gibi hiçbir imkanı kalmayan hastaneden gelen bu görüntü, hastanedeki acı durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

30 BİNE YAKIN İNSAN HAYATINI KAYBETTİ

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in 142 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin verilen bilgide İsrail'in son 24 saatte 86 Filistinliyi öldürdüğü belirtildi. Bakanlık, toplam can kaybının 29 bin 692'ye yükseldiğini belirtti. Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasında hala enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İsrail Gazze Savaş ve Çatışma İnsan Hakları Dünya Haberler

500

Yorumlar (19)

pusatalfa:

Rabbim sizlere güç kuvvet ve sabır versin.

332
8
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Amin

yanıt38
yanıt3
vefa sargut:

Allah aşkına biz daha ne kadar izleyip bakacağız bunlara dur demesi bilen Bir müslüman devlet yokmu Allah aşkına

177
6
yanıtYanıtla
Abdullah :

Müslüman varmı benmi göremiyorum Bahçeli gidiyordu Ya

yanıt0
yanıt0
Tng Trk:

Ne hikmetse Arablarin hic sesi cikmiyor. Haberlerde bile yoklar hic

yanıt1
yanıt1
Nihat Tunç:

Dünyada dimdik duran ne Müslüman bir ülke var ne de bir Müslüman lider var.Biz Müslümanlara yazıklar olsun 15 milyon yahudi var 2 milyar Müslüman var.

128
3
yanıtYanıtla
Mehmet Dinler:

yararı yok ki abi ne yapalım bir avuç yer için mi savaşalım. yüz yıllardır orada kan dökülüyor. o zamanlar kutsal değildi de şimdi mi kutsal oldu :D

yanıt1
yanıt17
Oktay Şahin:

Yazık Türkiye ye saglam bir cevap veremedik

113
13
yanıtYanıtla
er ak:

filistin e defalarca devlet kurma teklif edildi. ama sinirlari begenmediler

5
96
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Filistin Türkiye gibi kendi kaderini kendi tayin etmesi için öncesinde İsrail ile dost olmak zorunda. Biz kurtuluş savaşını verirken bizde Yunanlılar Fransızlar İngilizler bavulunu alıp gitmedi. Bu kadar kolay değil. Savaştan korktuğumdan değil. Dökülecek kan sonrası orayı ne yapacağımızı düşünün. Er ak in yorumunu begenmeyenler. Türkiye de ırak Suriye Balkanları bırakmak zorunda olduğunu unutmasin

yanıt4
yanıt2
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title