Haberler

    Noktası Virgülüne Kadar Arkasındayım

    Köln Eyalet Mahkemesi'nin ihtiyati tedbir kararını reddetmesi üzerine konuşan Döpfner, şunları söyledi: "Elbette hiç pişmanlık duymuyorum, eğer Edith Piaf'ın sözleriyle söylemek gerekirse. Tam tersine Böhmermann'a yazdığım mektubun noktası, virgülüne arkasındayım. Mahkemenin ilk kararına elbette seviniyorum ve bir vatandaş merakıyla gelişmeleri takip ediyorum.

    Köln Eyalet Mahkemesi'nin ihtiyati tedbir kararını reddetmesi üzerine konuşan Döpfner, şunları söyledi: "Elbette hiç pişmanlık duymuyorum, eğer Edith Piaf'ın sözleriyle söylemek gerekirse. Tam tersine Böhmermann'a yazdığım mektubun noktası, virgülüne arkasındayım. Mahkemenin ilk kararına elbette seviniyorum ve bir vatandaş merakıyla gelişmeleri takip ediyorum."

    Döpfner, Böhmermann'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yazdığı hakaret şiirine destek çıkmış ve kendi sözleri gibi kabul ettiğini söylemişti.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Köln'deki avukatı Ralf Höcker aracılığıyla Köln Eyalet Mahkemesi'ne Döpfner'in sözlerine ihtiyati tedbir kararı getirilmesi için başvurmuştu.

    Mahkeme, başvuruyu salı günü düşünce özgürlüğünü gerekçe göstererek reddetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı karara itirazı planlıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Edith Piaf Köln Politika Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title