Haberler

Hindistan'da kocasının öldüğünü zannettiği kadın, yakılmadan birkaç dakika önce uyandı

Güncelleme:

Hindistan'ın Berhampur eyaletinde, yangında ağır yaralanan 52 yaşındaki kadının hastanedeki tedavisi parası olmadığı için yarıda kaldı. Yeniden evine getirilen kadın bir süre sonra gözlerini kapatınca kocası öldüğünü sandı. Kocasının cenaze yakma evine götürdüğü kadın, tam yakılacakken gözlerini açtı. Neye uğradığını şaşıran kadın yeniden evine götürüldü.

Hindistan'da yangında ağır yaralanan kadının maddi yetersizlik nedeniyle tedavisi yarıda kaldı. Yeniden evine getirilen kadın gözlerini uzun süre açmayınca kocası öldüğünü düşündü. 52 yaşındaki kadın cenaze yakma evinde yakılacağı sırada gözlerini açtı.

YANGINDA AĞIR YARALANDI

Hindistan'ın Berhampur eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 52 yaşındaki Bujji Aamma isimli kadın, evinde çıkan yangında ağır yaralandı. Vücudunun yarısının yanan kadın, tedavisinden sonra taburcu edildi.

PARA OLMADIĞI İÇİN TEDAVİSİ YARIDA KALDI

Evine dönen kadın durumu ciddi olmasına rağmen, ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için tedavi için tekrar hastaneye götürülemedi. Bujji, gözlerini kapattıktan sonra bir daha açamayınca kocası öldüğünü düşünerek kendisini cenaze yakma evine götürdü.

YAKILACAĞI SIRADA DİRİLDİ

Yakma görevlisi, Bujji'yi yakmak üzereyken Bujji, bir anda hareket etmeye başlayıp gözlerini açtı. Büyük şok yaşayan aile üyeleri, Bujji'yi eve geri götürdü. Bujj'nin tedavisine evinde mi yoksa hastanede mi devam edildiği hakkında açıklama yapılmadı.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Hindistan Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

Halil Yarbaşı:

Yorum yok! Tencere tavacılar ülke battı bitti diyenler neredesiniz? Türkiye'de bir hastanın parası olmadığı için eve gönderilip ölüme terk edildiğini gördünüzmü? Ülkemiz ile ne kadar gurur duysak az.

36
24
yanıtYanıtla
kaya sahiner:

Doğru söylüyorsun hastaneden randevu almak bile mutlu ediyor insanı aldıktan sonra da pratisyen hekimler tarafından kobay olarak kullanılmak cabası haaa birde SSK nın karşılamadığı ilaçlar da vardı bir de MR istedimi Dr 3 ay beklersin devletim var olsun milletim var olsun

yanıt20
yanıt15
Ordan Burdan:

sayın halil yaarrrrrrbaşı. Bana endoskopi randevusu verdiler 2025 yılına :) eğer ölmez sağ kalırsam o güne kadar, gideceğim artık:)

yanıt14
yanıt3
Mehmet Ben:

Erkan Şener insan çok iyi bildiği şeylerden örnek verir sen ve senin gibiler iyi bilir o işleri

yanıt8
yanıt1
ibrahim Kilinc:

Bizde sağlık bedava çok şükür

8
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title