Haberler

"Kocamla 10 yıldan bu yana cinsel ilişkiye girmiyoruz" diyen kadın yardım istedi

Güncelleme:

30 yıllık evli bir kadın, kocasıyla 10 yıldan bu yana cinsel hayatları olmadığını belirterek ilişki yazarı Coleen Nolan'dan yardım istedi. Nolan'ın kadına cevabı, "Benim tavsiyem pes etmemeniz yönünde. Ortaklaşa şekilde bu sorunu çözebilirsiniz" oldu.

İlişki yazarı Coleen Nolan'a her gün birbirinden ilginç sorular gelmeye devam ediyor. Son olarak 30 yıllık evli bir kadın, yaklaşık 10 yıldan bu yana kocasıyla hiçbir şekilde cinsel hayatları olmadığını belirterek Nolan'dan yardım istedi.

"HER GECE BERABER UYUYORUZ AMA KARDEŞ GİBİYİZ"

Kadın, kocasıyla her gün aynı yatakta uyuduklarını ancak uzun zamandan bu yana kardeş gibi olduklarını ifade etti. Kadın, eşini hala sevdiğini ve bu soruna çözüm bulmak istediğini dile getirdi.

"TAVSİYEM, PES ETMEMENİZ YÖNÜNDE"

Coleen Nolan ise okuyucusuna konuyla ilgili tavsiye verdi. Nolan, "Evet zor bir durum. Ancak eşinle konuşmalısın, daha sonrasında bu sorunu birlikte aşmak için çözüm üretebilirsiniz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Kadir Öztemur:

keşke anabültende birinci haber olarak verseydin kardeşim. tühh ne kadar yazık ağlasakmı ne yapsak

29
7
yanıtYanıtla
Beyaz Eşekli Prens:

Türkiyeye gelsin :)

12
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title