Haberler

    Katil Özür Notu Bıraktı: Kusura Bakmayın, İlk Cinayetim

    ABD'nin California eyaletinde Müslüman Rabbi çifti evlerinde ölü bulundu.

    ABD'nin California eyaletinde Müslüman Rabbi çifti evlerinde ölü bulundu. Polis şimdi Rabbi'lerin cansız bedenlerinin yanına 'özür notu' bırakan katili arıyor. Sputinik'in haberine göre Shamima ve Golam Rabbi'den uzun süredir haber alamayan akrabaları, çiftin San Jose'deki evlerine gitti. Çiftin yakınları, kapısını açık olarak buldukları evde karı kocanın cansız bedeniyle karşılaştı.

    Bangladeş kökenli çiftin vurularak öldürüldüğünü belirten yetkililer, cesetlerin hemen yanında katil tarafından bırakıldığı düşünülen, "Kusura bakmayın, ilk cinayetim, acemiceydi" yazılı bir not bulduklarını açıkladı.

    ERGENLİK ÇAĞINDAKİ OĞULLARI SORGUDA

    Başka bir kaynaktan alınan bilgiye göre ise evin duvarında, "Senin gibi yalan söyleyemem. Onlara söylemeden birini sevemem" yazılarının bulunduğu öğrenildi. Polis, cinayete kurban giden Rabbi çiftinin ergenlik çağındaki oğlunu sorgu altına alırken, çiftin diğer oğlunun da sorgulanmak üzere arandığı belirtildi. Cinayete ilişkin soruşturma devam ederken, San Jose polisi, cinayetin planlı olarak ve aileye yakın biri ya da birileri tarafından işlenmiş olduğu ihtimali üzerinde durduklarını aktardı.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    California San Jose Kusura Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title