Haberler

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Güncelleme:

İsrail ordusunun sivilleri adeta kıstırdığı Refah sınır kentinde hareketli saatler yaşanıyor. En az 45 kişinin yanarak can verdiği bölgede Reuters'ın verdiği bilgiye göre İsrail tankları, Refah kent merkezine giriş yaptı.

Gazze'ye yönelik tam 235 gündür devam eden İsrail saldırıları her geçen dakika şiddetini artırıyor. Görgü tanıkları, tankların Refah'ın simge yapılarından biri olan El Avde camisi yakınlarında görüldüğünü ifade etti. İsrail ordusu, Refah operasyonuyla ilgili daha sonra bir açıklama yapacağını söyleyerek, görgü tanıklarının anlattıklarıyla ilgili bir yorum yapmadı.

FİLİSTİNLİLERİ DİRİ DİRİ YAKTILAR

İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nın aldığı tedbir kararına aldırış etmemiş ve 26 Mayıs'ta Refah'ta Filistinlilerin sığındığı çadırlarını bombalamıştı. Saldırıda 23'ü kadın, çocuk ve yaşlı olmak üzere en az 45 Filistinli diri diri yanarak hayatını kaybetmiş 249 kişi ise yaralanmıştı.

SALDIRININ İZLERİ SİLİNMEDEN TANKLA GİRDİLER

Dünyanın gözü önünde yaşanan bu katliama tepkiler çığ gibi büyürken İsrail Başbakanı Netanyahu ise saldırıyı "Trajik hata" olarak yorumladı. Bu skandal açıklamanın yankıları sürerken Reuters haber ajansı, İsrail tanklarının Refah kent merkezine girdiğini bildirdi. Ajansın verdiği bu bilgi hakkında İsrail cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İsrail Refah Dünya Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (36)

Yasin Şimşek:

Soyun kurusun İsrail

542
18
yanıtYanıtla
VEFA:

Bolca beddua iyidir.

yanıt126
yanıt20
VEFA:

1941 yılında Pearl Harbor da Amerikan Deniz Kuvvetlerine ait gemileri bombalayarak büyük zaiyat verdiren Japonya, Amerika tarafından 2 atom bombası 2 şehrine atılarak yerle bir edilerek cezalandırıldı, bu da 2 dünya savaşının sonu oldu. Şimdi Amerika ile Japonya çok yakın müttefiktir. Bugün soyun kurusun denilenler zaman içerisinde en iyi dostunuz olur. Tarih bunun çok sayıda örneği ile doludur.

yanıt32
yanıt86
Murat Erzine:

Hiç bir ülke kalmadı arkadaş bir avuç bile toprağı gelmez bir ülke tükrükle boğulacak nerdelerse bir babayiğit başkan çıkıpda dur diyemiyor lafda kınama ne işi yarar ,ABD yalandan yapma etme arkadan tam desdek veririyor görmüyormusunuz

187
12
yanıtYanıtla
VEFA:

Klasik iyi polis, kötü polis taktiği. Yoksa, ABD den onay almadan İsrail nefes bile alamaz.

yanıt126
yanıt7
Cihans:

Sen hala olayı kavrayamamış son ABD den izin almadanmis İsrail için ABD bir piyon bunu anla artık ABD İsrail'e hicbirsey yapamaz

yanıt28
yanıt6
VEFA:

@CİHANS Demek ki durum benim sandığımdan da vahim. Yani İsrail Amerikanın beyni o zaman, yahudilerin siyasetteki ve Amerikan ekonomisindeki gücü hesaba katıldığında bu açıdan da yaklaşılabilir haklısın.

yanıt20
yanıt0
Burak Tunç:

Allah yar ve yardımcıları olsun. Ama şu kadar askeri güce dayanmak zor be kardeşim.

125
16
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

hamas terör örgütü israile bu fırsatı verdi maalesef.Olan gariban sivillere oluyor.İsrail ne kadar suçluysa hamas terör örgütü de o kadar suçludur.

yanıt114
yanıt344
YalancıSavar:

Sosyal medya hesapğlarında en fazla üyesi olan yabancı gruplarda gazzede olan zulmü gösteren video ve fotoğrafları paylaşalım. Dünyada tepkisi arttırmamız lazım

70
7
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title