Haberler

Kadınlara ve erkeklere "Sıcakta mastürbasyon yapmayın" diyen doktordan olay sözler: Cilt sorunları olur

Güncelleme:

Hava sıcaklarının artmasının ardından uzmanlardan da ilginç bir uyarı geldi. Uzman John Dugan, sıcak havada kadın veya erkek fark etmeksizin mastürbasyon yapılmasının cilt sorunlarına neden olacağını söyledi.

Özellikle Avrupa'da artan hava sıcaklıkları nedeniyle insanlar daha çok evde vakit geçirmeye başladı. Öğlen vakitlerinde dışarıya çıkmayan insanlara uzmanlar tarafından bu sefer çok daha ilginç bir uyarı yapıldı.

"SICAK HAVADA TEHLİKELİ"

Uzman John Dugan, sıcak havada mastürbasyon yapılmasının zararları hakkında bilgi verdi. Dugan, mastürbasyonun cinsel organda sıcaklık yaratması nedeniyle cilt sorunlarına yol açacağını söyledi.

ÇIPLAK UYUMAYI DA TAVSİYE ETMEDİ

John Dugan, yaz aylarında çok sık tercih edilen çıplak uyumak hakkında da bir tavsiyede bulundu. Dugan yaz aylarında çıplak uyumanın sanılan aksine daha sıcaklık vereceğini, çünkü ter ve çarşafın sürtünmeye yol açacağını söyledi. Dugan yatarken hafif bir pamuklu kıyafet tavsiye etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

Başka Murat:

Olur dikkat ederim ??

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title