Haberler

İsrail'den, Lübnan'da Hizbullah Komutanı'nın cenaze töreninin yapıldığı alana hava saldırısı! Ölü ve yaralılar var

Güncelleme:

İsrail, Lübnan'da öldürdüğü Hizbullah Komutanı Wissam Tawil'in cenaze törenine de saldırı düzenledi. Hava saldırısında en az 3 kişi can verdi.

Lübnan'da Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Wissam al-Tawil, İsrail'in dün düzenlediği saldırıda hayatını kaybetti. İsrail Tawil'in bugünkü cenaze törenine de hava saldırısında bulundu, en az 3 kişi yaşamını yitirdi.

İSRAİL, HİZBULLAH'IN ÜST DÜZEY KOMUTANLARINDAN BİRİNİ ÖLDÜRDÜ

İsrail, Lübnan'ın güneyine saldırılar düzenlemeye devam ediyor. Lübnan güvenlik kaynakları, İsrail'in Lübnan'ın güneyindeki Khirbet Selme'ye düzenlediği SİHA saldırısında Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Wissam Tawil'in öldürüldüğünü, saldırıda Tawil'in içerisinde bulunduğu aracın hedef alındığını belirtti.

İSRAİL'E KARŞI ÇOK SAYIDA SALDIRIDA YER ALDI

Ölümü Hizbullah tarafından doğrulanan Tawil, 7 Ekim'den bu yana İsrail tarafından öldürülen en üst düzey Hizbullah komutanı olarak kayıtlara geçti. Hizbullah'a 1989 yılında katılan 58 yaşındaki Tawil, İsrail'e karşı çok sayıda saldırıda görev aldı.

İSRAİLLİ BAKAN: HİZBULLAH'IN AJANLARINI HEDEF ALIYORUZ

Saldırıyı İsrail'in düzenlediğini belirten Dışişleri Bakanı Katz, "Bu savaşın bir parçası; Hizbullah ajanlarını, altyapısını ve İsrail'i caydırmak için kurdukları sistemleri hedef alıyoruz." dedi.

CENAZEYİ DE KANA BULADILAR

Öte yandan İsrail, Lübnan'da öldürdüğü Hizbullah Komutanı Wissam Tawil'in cenaze törenine de saldırı düzenledi. Hava saldırısında en az 3 kişi can verdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Lübnan İsrail Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

haksız mıyım:

genişlerse genişlesin. inceldiği yerden kopsun. gavurla ya topluca savaşacak iman edenler ya da tek tek avlanacağız. inşallah islam galip gelecek

364
88
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

Sizde gavurların yani Nato nun bir parçasısınız, ne olcek şincik.

yanıt101
yanıt193
haksız mıyım:

sabahattin sen neyi anlamıyorsun biliyor musun? günlük siyasetle imani meseleleri karıştırıyorsun. lazım geldiğinde müslüman milletimiz, ne nato dinler ne mato... iş ciddiye bindiğinde ne lazım gelirse o yapılır. sen merak etme

yanıt150
yanıt65
H.EvreN Durmaz:

İran gene konuşur durur cahil halkını kandırmak için

127
19
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Aynen Bizdeki Cahil Yerli Sürü Vede Uzun Cobanlari Gibi

yanıt74
yanıt43
Mesut Alan:

Hadi nasralllah haritadan sil bekliyoruz hadi elini tutan mı var niye bekliyorsunuz ki siz neyin liderisiniz Kudüs'e giremiyorsunuz hadi azıcık erkek olun da savaşın onlar cehenneme gidecekler siz de Cennet istiyorsunuz hadi Allah bize güç versin Osmanlı gibi özümüze dönelim de kanı ve gözyaşını biz bitirelim Allah bizi Muzaffer eylesin tekrar ?? özgür Kudüs özgür Gazze özgür Filistin ????????

59
10
yanıtYanıtla
Yasar Kaya:

Bunlar ancak sunni müslümanlara musallat olurlar,tıpkı amerikanın müttefiği gibi

yanıt4
yanıt1
Kurt Alperen:

Herşey inançla alakalıdır sen nerden bileceksin.dünya tarihinde 70 yıl denizde kum değildir.o gün gelir,belki görür belki görmeyiz ama herşeyin bir sonu var.siyonistler zamanında para ile zulmetti,1940 kırklarda onların yüzünden nice masumlarda zarar gördü.şimdi hem para hemde kanla zulmediyorlar.yarın asıl zulmu onlar ve onların yüzünden kendi masumları da görecek.

yanıt3
yanıt0
Hafize Yaradanakul:

işte biz, kazanmakta oldukları günahlar sebebiyle zalimlerin bir kısmını diğer bir kısmına böyle musallat ederiz.(En'am/129) hizbullah suriyede sünni muhalif grupları az katliam yapmadı.

45
12
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu katiller için dünyada cadı avı başlarsa hiç şaşırmam ..

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title