Haberler

'Zombi Angelina Jolie' olarak tanınan İranlı genç kadın, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Güncelleme:

Zombi Angelina Jolie ya da Zombi Gelin olarak tanınan 19 yaşındaki İranlı Sahar Tabar'ın, 'kamuyu yolsuzluğa teşvik etmek' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı duyuruldu. Makyajlı ve filtreli fotoğraflarıyla ünlü olan Tabar'ın serbest bırakılması için gazeteci Masih Alinejad, imza kampanya başlattı.

Makyajlı ve filtreli fotoğraflarıyla kendisini zombiye ve Angelina Jolie'ye benzeten İranlı Sahar Tabar'ın 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi.

SERBEST BIRAKILMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTI

Tahran'da yaşayan ve Instagram'da 480 binden fazla takipçisi bulunan Tabar, 5 Ekim 2019'da gözaltına alınmıştı. İranlı gazeteci Masih Alinejad, Tabar'ın 10 yıl hapis cezası aldığını sosyal medya hesabından duyurarak serbest bırakılması için imza kampanyası başlattı.

'GENÇLERİ YOLSUZLUĞA TEŞVİK ETME' SUÇUNDAN YARGILANDI

İran medyası, Tabar'ın küfür, şiddeti teşvik etme, uygun olmayan yollarla gelir elde etme ve gençleri yolsuzluğa teşvik etme suçlarından yargılandığını duyurdu. Daha önce estetik ameliyatla yüzünü değiştirdiği iddia edilen Tabar, estetik ameliyat geçirmediğini, fotoğraflarını düzenlediğini ve makyaj yaparak görünüşünü elde ettiğini açıklamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (14)

DİYAR:

İRANI SEVMEM AMA BAZI CEZALARI ÇOK ADİL VERİYOR TIPKISI KEŞKE BİZDEDE UYGULANSA AMA NERDEEEEE

6
8
yanıtYanıtla
RIDO:

İnsanlarla dalga geçmenin cezasını görmüş, yerinde karar.

7
4
yanıtYanıtla
gör bak:

irana mollanın gelmesi ülkeyi 1000 yıl geri götürmüştür yoksa şimdi bambaşka yerlerde olurlardı böyle saçmalıklar görülmezdi yazık orda doğanada yaşayanada yazık

6
4
yanıtYanıtla
Iki yuzlu millet:

Bence super bi ceza uygulamasi keske burda olsa

yanıt2
yanıt1
MERSİN 33:

Bu sayfaya yazı yazanlar bi tuhaf , cins . Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin . . . Herkes sizin istediğiniz gibi yaşamak , giyinmek , konuşmak, düşünmek zorunda mı arkadaş ? Beğenmezsen örnek almazsın , Allah akıl, fikir vermiş , gerçi beyinde yeterli cigabayt yoksa beyin ne yapsın , bir yere kadar yükleme yapıyorsun gerisini almıyor yada yavaşlıyor .

2
2
yanıtYanıtla
tuhaf olan biri var doğru:

beyninde yeterli cigabaytının olmadığını cigabayt da yüklesen beyninin kapasitesi belli olduğundan beynin almaya kalksa yavaşlıyormuş bir güzel kendini ifade etmişssin aferin

yanıt0
yanıt0
Evet:

Keşke derste hocayi dinleseydin

yanıt0
yanıt0
vahdettin bayram:

ah be kardeşim ne yaptın sen, benzemeye çalıştığın o kadından zaten daha güzeldin. . .

3
1
yanıtYanıtla
BURADAKİ NÜANSI GÖREMİYOR MUSUN?:

LAN MAL BENZEMEK İÇİN Mİ YAPIYOR

yanıt0
yanıt1
Adım Ne Yapacan:

Kendini ne hale getirmiş yazık

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title