Haberler

İngiltere'den çarpıcı araştırma! Aşı olmayan herkes Delta varyantına yakalanacak

Güncelleme:

Koronanın mutasyona uğramış hali olan Delta varyantı tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre ise aşı olmayan herkes Delta'ya mutlaka yakalanacak. Hazırlanan raporda "Delta aşı olmayan herkesi avlayacak" denirken, BioNTech aşısının Delta'dan koruma oranının yüzde 88 olduğu belirtildi.

İngiltere'de ilk olarak Hindistan'da görülen ve şu anda dünyadaki baskın tür olan Delta varyantını inceleyen ekip raporunu sundu. İngiliz hükümetine tavsiyelerde bulunan bilim danışmanları tarafından hazırlanan raporda aşıların önemini gözler önüne seren bilgiler yer aldı.

AŞI OLMADAN DELTA VARYANTINDAN KORUNMAK NEREDEYSE İMKANSIZ

Raporda aşı olmayan herkesin Delta'ya yakalanacağının altı çizildi ve "Delta aşı olmayan herkesi avlayacak" ifadesi yer aldı. Delta'nın ilk virüse oranla daha bulaşıcı olduğuna dikkat çeken raporda çift aşı olmadan Delta'dan korunmanın neredeyse imkansız olduğu belirtildi.

BIONTECH AŞISI DELTA'YA KARŞI ETKİLİ

İngiliz bilim insanları Türkiye'de de kullanılan Pfizer BioNTech koronavirüs aşısının Delta varyantına karşı etkisini açıkladı. 20 bine yakın kişiden alınan verilerin incelenmesi ile elde edilen sonuçlara göre, iki doz Pfizer aşısı Delta varyantından kaynaklanan semptomatik hastalıkları önlemede yüzde 88 etkili.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sağlık Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (11)

Omurilik Sarmsağı :

Tabii ki yakalanacaklar. Zorunlu PCR testi yapılan ortamlarda bulaşmaması mümkün mü?

69
19
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

10 yıldır hastanenin kapısından içeri adım atmamıştım. Şimdi test için acile gidip, pozitif vakalarla aynı odada test yaptırıyorum. Doktorun da intikam alır gibi burnumu kanatmadığı az kaldı.

yanıt36
yanıt12
Emre Guler:

omurilik arkadas nerede bu bahsettıgın hastane ap acık yalan konusuyorsun benden saglıkcı bırısı olarak ıdaa edıyorum yalancısın

yanıt7
yanıt3
Ayhan KURT:

Ol kurtul ne ol biontec mantık bu madem aşı okadar etkili 2020 eylül ayı ortalaması 60 kişi asi var hemide alman oran 250 bu pehrizmi yoksa kurullu korona yalanimi

43
7
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Sanki aşı olanlar yakalanmiyor.Adam 2 tane aşı olmuş ondan sonra yine virüs. Allaha Şükür şuana kadar virüste olmadim aşı da yaptırmadim.

12
13
yanıtYanıtla
Yusuf Ayan:

Bu olanlar tamamen sacmalık zorla insana bi şey dayatıyorlar aşı da olmuyorum pcr testi de yaptırmıyorum

7
15
yanıtYanıtla
corci:

aferin sana koçum ben ha şöyle, mezar taşına da yazdıralım bu sözlerini

yanıt5
yanıt4
Ugur Agirman:

Her gün 1 sarimsak yiyin 100 tane virus gelsede bulasmaz size inanmayin bu asi palavrasina milleti kisirlastiriyolar.

9
11
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Yemek değil de yutmak olmalı. Yersen sarımsağı bırak virüsü melekler bile yaklaşmaz sana kokudan :)

yanıt1
yanıt0
Tuncay Çolakoglu:

ŞU CARPICI SORUYU SORMAK GEREKİR.İNSANLAR NEDEN AŞI OLMAK ZORUNDA HAYVANLARDA YAKALANABİLİYORSA BUNA YARIN BİRGÜN YİYECEK STOKLARIMIZI ERİTECEKMİYİZ YOKSA 23 MART 2023 TE 3.DÜNYA SAVAŞI İÇİN ÖN BİR HAZRILIKMI BU...

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title