Haberler

İngiltere'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi

Güncelleme:

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kendisini İngiltere Krallık Kalesi Windsor'da karantinaya alan Kraliçe Elizabeth, 72 gün sonrası ilk kez atın üzerinde görüntülendi.

Çin'de başlayarak dünyaya yayılan koronavirüs salgınından korunmak isteyen 94 yaşındaki, Kraliçe Elizabeth, 72 günün ardından kendisini karantinaya aldığı Krallık Kalesi Windsor'dan çıktı. Elizabeth, ilk kez renkli bir başörtüyle at üzerinde görüntülendi.

TARZIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Safkan yarış atı yetiştiricisi olan ve atlara tutkuyla bağlı olan 94 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, Windsor Kalesi'nin koronavirüs nedeniyle karantinaya alınmasından sonra ilk kez, renkli bir başörtü, tüvit ceket, binicilik pantolonu, beyaz eldiven ve bot giyip hafta sonu boyunca 14 yaşındaki Balmoral Fern adındaki Fell cinsi midilliye binerken görüntülendi. 98 yaşındaki Edinburgh Dükü olan kocası Philip Mountbatten ile karantinayı beraber geçiren kraliçenin son resmi, 19 Mart'ta Buckingham Sarayı'ndan Berkshire'daki evine götürülürken çekilmişti.

İngiltere'de karantinadan çıkan Kraliçe Elizabeth 72 gün sonra ilk kez görüntülendi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Kraliçe Elizabeth Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (18)

):

bizim köydeki şey değil mi bu ııııııı ayşe teyze :D

14
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan yemeyin milleti bu bizim yan köyde ki "hatça" teyze

9
2
yanıtYanıtla
DELİ BEDRİ:

elizabeth nine bile bu yaşta imana gelmiş darısı bizimkilere. . . .

8
0
yanıtYanıtla
OSMANLI SULTANI:

BİR İNGİLİZLER KADAR OLAMADINIZ NE VARDI BİZDE SARAYLATIMIZDA YALILARIMIZDA KALSAYDIK SİZ BİZE LÜKS HAYAT YAŞATSAYDINIZ BİZE UÇAKLAR YATLAR PAHALI ARABALAR ALSAYDINIZ.

1
6
yanıtYanıtla
ellizabet:

başörtüsünü saçıma toz gelmesin diye taktım

6
0
yanıtYanıtla
Fako:

Ayşe teyzeme bak be helal

4
0
yanıtYanıtla
Con:

Kadın attan düşse bir daha toparlayamaz, ona rağmen riske giriyor.

2
2
yanıtYanıtla
PERİHAN:

Böyle karantinaya can kurban. . Hektarlarca alanda at koşturuyor. . Hayat ona güzel!! :)))

4
0
yanıtYanıtla
harputlu yaşlı hıdır dayı:

bir elazığ türküsü gelin hanıma gelsin:köprüden geçti gelin, saç bağı düştü gelin. . . zamanında ne güzel kadındın elazizbet

3
0
yanıtYanıtla
HARPUTLU:

Tabip sen elleme benim yarramı. . . türküsü sana gelsin elizabet

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title