Haberler

Hollanda polisinden öldürülen genç kız için skandal mesaj: Bir Türk daha azaldı

Güncelleme:

Hollanda polisinin, sosyal medya gruplarında yaptıkları yazışmalarda, 16 yaşındaki Türk asıllı bir kızın ölümüyle ilgili "Bir Türk daha azaldı" ifadesini kullandığı belirlendi. Rotterdam teşkilatına bağlı polisler hakkında WhatsApp gruplarında "ırkçı konuşmalar" yaptıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında polislerin, ülkedeki azınlıklara, göçmenlere ve Afrikalılara yönelik ırkçı ve ayrımcı ifadeler kullandıkları tespit edildi.

"BİR TÜRK AZALDI"

Polislerden birinin, okuldan çıktığı sırada öldürülen Hümeyra E. için "Bir Türk daha azaldı." ifadesini kullandığı kaydedildi. Rotterdam polis şefi Fred Westerbeke, Hümeyra E'nin ölümü üzerine kullanılan ifadenin kınanması gerektiğini ve "aşağılayıcı" olduğunu söyledi. Westerbeke, polislerin kınandığını ve haklarında başlatılan soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

ESKİ SEVGİLİSİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Rotterdam Designcollege'de eğitim gören Hümeyra E, 16 Aralık 2018'de okuldan dönerken eski erkek arkadaşı tarafından öldürülmüştü. Hümeyra E, rahatsız edildiği için polise şikayette bulunmuş ancak şikayetleri dikkate alınmamıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Rotterdam Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500

Yorumlar (33)

TÜRK:

Lanet olsun ırkçılığınıza, lanet olsun hollandaya, lanet olsun batı medeniyetinize.

22
6
yanıtYanıtla
MAHMUT:

BİZ NEKADAR ONLARA BENZERSEK BENZEYELİM ONLAR MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZ İÇİN BİZİ KABUL ETMEZLER.

yanıt3
yanıt0
obunga:

burada yaşamaktansa orada ölmeyi yeğlerim

7
20
yanıtYanıtla
au:

sıkıntı yok. defol git

yanıt10
yanıt5
kerim:

orda seni yaşatmazlar goçum. sevmiyorlar seni orda, istemiyorlar. senin orda yatacak yerin yok

yanıt4
yanıt1
ali:

Hiç tutmuyoruz. Hemen git hemen. .

yanıt3
yanıt1
Avrupa aşıkları:

Bunlar görünenler bir de görünmeyen yüzü var bunun Türksen.! Seni bırakın korumayı umursamazlar bile hala bizde avrupa aşığı oturduğu yerden avrupa ile kıyaslamalar yapanlar var.! Kıyaslayacagına Bir şeyler yap üret sende sende dene anca konuşsun bizimkiler anca şikayet etsin bunlara sanki iyilik gelecek bunlardan bize.!

23
2
yanıtYanıtla
MURAT:

işte pek gelişmiş avrupa ülkesinin eğitim seviyesi.

14
8
yanıtYanıtla
...:

Yusuf a cevap.Kimse kimseyi misafir etmek zorunda degil.Siz de Avrupayi kotuleyip fakat oradan ayrilmayan Gurbetcilerden misiniz?acaba

8
12
yanıtYanıtla
YUSUF:

Noktalara cevap. Doğru ; Türk Milletinin eline Avrupa Milletleri su dökemez konu insanlık olunca. Allaha şükür ben gurbetçi değilim. Avrupa da çalışmadım. Hiç bir Avrupalıya da ülkemi şikayet etmedim etmem de. Burada anlaman gereken nokta Türk milletinin eşsiz insanlığı ve cana yakınlığı merhameti. Bunu anlamadın o zaman şunu anla Müslümanlar ve Türkler için Avrupa artık bir cehennem ve ırkçı faşist bir yer olmuştur özgürlükleri müslümanlar ve Türkler için değildir.

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title