Haberler

Sert kayaya çarptılar! Kasiyer, dükkanı soymaya gelen hırsızları delik deşik etti

Güncelleme:

Amerika'nın Las Vegas şehrinde yaşanan olayda, dükkana hırsızlık için giren bir kişi dükkan sahibi tarafından defalarca bıçaklandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan hırsızın o anları kameraya yansırken, şahsın son sözlerinin "öldüm" olması dikkat çekti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde, maskeli 2 hırsız bir dükkanı soymak için binaya girdi. Bir süre dükkanda bulunan kasiyer ile konuşan hırsızlar daha sonra soyguna başladı. O sırada ise hiç beklenmedik bir şey yaşandı.

Hırsızlık için girdiği dükkandaki son sözü 'öldüm' oldu

HIRSIZI DEFALARCA BIÇAKLADI

Kasiyerin soygun sırasında kasadan uzaklaştığını gören hırsız paraları almak için alana yöneldi. Bu sırada olayı gören kasiyer, bıçağıyla hırsızı bıçaklamaya başladı. Bacağı, vücudu ve ensesinin hemen altından bıçaklanan şahsın ağır yaralandığı öğrenildi. Diğer maskeli hırsız ise arkasına bakmadan olay yerinden kaçtı.

Hırsızlık için girdiği dükkandaki son sözü 'öldüm' oldu

SON SÖZÜ "ÖLDÜM" OLDU

Öte yandan kameralara yansıyan görüntülerin devamında defalarca bıçaklanan şahsın son sözleri yer aldı. Ense kökünden bıçaklanan hırsızın son sözü ise "Öldüm" oldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Las Vegas Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Tiyatro:

Bütün cahiller bir araya gelmiş. Kendini korumaktan ziyade resmen katliam yapıyor. Ortada büyük soygun yok .hırsızlarda silah yok . Polisi arasa iki dakikada zaten yakalanirlardi. Gereksiz katliam.

33
55
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Hırsızın hiç suçu yok mu diyorsun?. Yılların bikirimi parası varsa alsın gitsin mi diyorsun.

yanıt49
yanıt13
Veli Özdemir:

Bıçaklayan adam Türkiye de hapse girer miydi?

52
2
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

eminim ki market sahibi 1 saniye dahi ceza almaz bu işten... ama bizde olsa idi market sahibi sürüm sürüm sürünürdü. mesken/işyerine kanunsuz şekilde girersen ABD yasaları gereği hatta BAAHÇEYE dahi girsen seni vurup öldürme hakkı vardır

20
2
yanıtYanıtla
Berke Aydemir:

evet amerika'daki bu olayı çok seviyorum, eğer birisi senin arabana bile zarar vermeye kalkarsa silahı çekip vurmaya hakkın var...

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title