Haberler

Hindistan'da İslam'a ve Hz. Muhammed'e hakaret eden siyasetçi partisinden ihraç edildi

Güncelleme:

Hindistan'da Başbakan Narendra Modi liderliğindeki Halk Partisi Sözcüsü Nupur Sharma, katıldığı bir televizyon programında İslam dinine, Hz. Muhammed'e ve eşi Hz. Ayşe'ye yönelik hakaret içeren ifadeler kullandı.

PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİ

Halk Partisi, dini değerleri aşağıladığı gerekçesiyle Sharma'yı görevden ihraç etti. Kararın ardından Hindistan Halk Partisi (BJP) bir bildiri yayınlayarak, "BJP, herhangi bir dine ya da mezhebe hakaret eden ve küçük düşüren ideolojilere karşıdır. BJP bu tür insanları veya felsefeyi desteklemez. BJP, herhangi bir dinin başka bir dine ya da dini şahsiyete yaptığı hakareti kınıyor" ifadelerine yer verildi.

SOSYAL MEDYADAN ÖZÜR DİLEDİ

Sharma, tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak, "Kimsenin duygularını incitmek istemedim. Eğer sözlerimle insanları kırdıysam sözlerimi geri alıyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Hz Muhammed India Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Başka Murat:

Hz.Muhammed (sav) e dil uzatanların sonu hep kötü oluyor. Bunu da takip edin. İnanmak yada sevmek zorunda değilsin ama saygı duyulmak istiyorsan saygı duymaya mecbursun.

63
15
yanıtYanıtla
Hakan Aksa:

budist kafir. tanrısını cebinden taşıyan ruh hastaları

65
13
yanıtYanıtla
Yigit Berk:

Yav arkadaş koskoca kadınsın millet vekili olmuşsun 1.7milyar insanın inandığı peygambere hakaret edince ne olacak başın gögemi çıktı ne geçti eline yazık ya inanma sen bilirsin ama hakaret etme

60
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Şeytan karakterli nankör, pislik kadın, Peygamber Efendimiz HZ. MUHAMMED'e (SAV) hakaret edince bir şeymi kazandın.Şimdi hem dünyada, hemde Ahirette kaybedip perişan olursun.

53
8
yanıtYanıtla
Doğan Sungur:

Ya Rabbi Sen büyüksün.

35
3
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Bizim ülkede hakaret edenleri chp başköşeye oturtturuyor ceza alınca da veryansın ediyorlar. Helal olsun hindistanda ki partiye yemişim ifade özgürlüğünü

8
11
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

bazen de yabancıların bizden daha çok islam dinine değer verdiği ve koruduğu muhakkaktır. yani müslümanım diyen ülkelrin birinde olsaydı olay belki de ihraç etmezlerdi. nasıl bir alfabeleri var lo

11
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Bizdede çok bunlardan ama dışarı fazla belli etmiyorlar

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title