Haberler

Görüntüler Kiev'den! Rusya "Vuracağız kaçın" dedi, Ukrayna halkı trenlere akın etti

Güncelleme:

Rusya Savunma Bakanlığı'nın Ukrayna'nın başkenti Kiev'de hükümetin özel operasyon birimine bağlı tesisleri vuracağını açıklaması şehirde büyük panik yarattı. Kiev merkez istasyonunda kaydedilen görüntüde Ukrayna halkının yaşadığı panik ve kaçış anı kameralara anbean yansıdı.

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de hükümetin güvenlik servisine ve özel operasyon birimine bağlı tesisleri vuracağını açıkladı.

"ENFORMASYON SALDIRILARINI ÖNLEME AMACI TAŞIYOR"

Rus haber ajansları TASS ve Ria tarafından aktarılan açıklamaya göre, operasyonun Rusya'ya yönelik "enformasyon saldırılarını" önleme amacı taşıdığı belirtildi. Bakanlık, bu tesisler yakınında yaşayanlara da bu alanlardan ayrılma çağrısı yaptı.

YAŞLI, ÇOCUK DOLUP TAŞAN TRENLERE AKIN ETTİ

Rusya Savunma Bakanlığı'nın yaptığı saldırı uyarısının ardından Ukrayna'nın başkenti Kiev'de kaydedilen bir görüntü ise sosyal medyada büyük ses getirdi. Kiev merkez istasyonunda kaydedilen görüntüde, aralarında çok sayıda yaşlı ve çocuğun da bulunduğu kalabalığın "kaçmak için son şans" olduğu düşüncesiyle dolup taşan trenlere akın ettiği anlar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Ukrayna Rusya Kiev Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Gam Inpla:

Zelenski ABD/ABnin gazina gelip ulkesini felakete surukledi. ABD roketini fuzesini ulkene sokma istegi zaten savasin olacaginin ilaniydi.

44
12
yanıtYanıtla
Emin Urhan:

Zelenkskiyi proje olarak oraya getirenler ne Ukrayna halkını düşünür ne çoluk çocuk yaşlıyı Rusya sınırlarını korurken emperyalist devletler kurdukları oyunu keyifle izliyorlar akılsız Ukrayna halkı aynı Arap baharında ki Araplar gibi ABD ve Avrupa'nın dayattığı lidere inanıp perişan oldu

38
5
yanıtYanıtla
Gam Inpla:

Bu gece Kiev dusebilir. Sivillerin ardina saklanan Zelenski en azindan siviller tahliye olamayacak gibiyse gecici ateskes istesin. Ruslar kavgaya biz Turkler gibi itisip kakisarak girmez. Direkt kafa atarlar.

14
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title