Haberler

Dünya liderlerinin yürüyüşünü yapan komedyenin Erdoğan taklidine eleştiri yağıyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü komedyen Stefan Leonhardsberger, dünya liderlerinin yürüyüşlerini taklit etti. Biden, Putin, Trump da dahil birçok lideri taklit eden Leonhardsberger'in Erdoğan taklidine ise eleştiri yağdı. Leonhardsberger'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüyüşünü yansıtamadığı ifade edildi.

Dünya genelinde geniş bir kitle tarafından tanınan ünlü komedyen Stefan Leonhardsberger, dünya liderlerinin yürüyüşünü taklit eden bir video hazırladı.

HEMEN HEMEN HEPSİ VAR

Leonhardsberger'in taklit ettiği isimler arasında ABD Başkanı Biden, ABD Eski Başkanı Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı.

ERDOĞAN TAKLİDİNE ELEŞTİRİ

Ancak Leonhardsberger'in Cumhurbaşkanı Erdoğan taklidine eleştiri yağdı. Ünlü komedyenin yaptığı taklidin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüyüşü ile alakası olmadığı belirtildi. Sosyal medyada konuyla ilgili çok sayıda yorumda bulunuldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Joe Biden Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

Omurilik Sarmsağı :

Süper olmuş. Art niyet aramayın.

247
73
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Gayet güzel yapmış özellikle biden

240
42
yanıtYanıtla
metin:

yok bence yapamamış benzemiyor. ha kızacak bir şey de yok.

196
50
yanıtYanıtla
ferfer:

yapamadıysa yapamadı nolmuş yani niye hopladınız onu anlamadım

130
68
yanıtYanıtla
Vat Gugen:

Klasik boşluk doldurmak için bahsedilen bir habercik de, sen niye hopladın biz de onu anlamadık.

yanıt22
yanıt40
baklavacı çeto :

bence yapabilmiş.ha adam biraz daha kilolu olsaydı tam olurdu.

70
32
yanıtYanıtla
Cengo bjk bjk:

Bakış açısı önemli benimde dikkat çekmek istedim husus adam dünya Liderleri paylaşım yapmış dünyanın Reisi dünya lideri olarak artık tanıması güzel birşey...

39
30
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Mersinden öbür tarafının elektrik faturası ni biz ödüyoruz zaten...Bunlara hazır Kart sistemi getireceksiniz... Sayacın kılına Zarar gelse elektrik otomatik olarak kapanacak bak bakalım sayaç nöbeti tutuyorlar mı tutmuyorlar mı

32
14
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Erdoğanın yürüyüşünü benzetememiş. İngiltere başbakanını da yapsaymış

14
5
yanıtYanıtla
Unknown 123:

Demirel,Ecevit ve digerlerini lider olarak görmeyen Erdogani konu aliyosa demekki Reisde is var

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title