Haberler
BBC

Cani baba, doğacak bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için eşinin karnını yardı

Güncelleme:

Hindistan'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Erkek bebek sahibi olmak isteyen 5 kız babası bir adam, yeni doğacak bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için hamile eşinin karnını yardı.

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde beş kız babası bir adam, doğacak bebeğinin cinsiyetini öğrenmek için hamile eşinin karnını yarmakla suçlandı.

NDTV Televizyonu'na konuşan Pravin Singh Chauhan adlı polis yetkilisi, Budaun kasabasında yaşayan 35 yaşındaki kadının durumunun ağır olduğunu söyledi. Yaklaşık yedi aylık hamile olduğu belirtilen ve karnının kesici bir cisimle yarıldığı bildirilen annenin bebeğinin durumuna ilişkin bilgi verilmedi.

"ERKEK BEBEK İSTİYORDU"

Newsweek Dergisi'ne göre polis yetkilisi Pravin Singh Chauhan, olayın cumartesi günü yaşandığını ve adı sadece Pannalal olarak verilen adamın gözaltına alındığını belirtti. Ailesi, Pannalal'ın erkek bebek sahibi olmak istediğini söyledi.

KIZ BEBEKLERİN EN FAZLA ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ÜLKELERDEN BİRİ

Delhi merkezli Asya İnsan Hakları Merkezi adlı sivil toplum kuruluşunun araştırmasına göre Hindistan yeni doğan kız bebeklerinin en fazla öldürüldüğü ülkeler arasında yer alıyor. Ülkede cinsiyet temelli kürtajın da yaygın olduğu belirtiliyor.

BBC

Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500

Yorumlar (22)

AYŞE:

KADINLAR XX KROMOZUMUNA SAHİPTİR ERKEKLERDE XY KROMOZUMUNA ERKEDEN XGELİRSE XX KIZ OLUR Y GELİRSE XY ERKEK OLUR TABİKİ RABBİM TAYİN EDİYOR AMA BİLİMSEL AÇIKLAMASI BÖYLEDİR. KADINLARA ERKEK DOĞURMADIN DİYE BASKI YAPMAYIN CAHİLLER.

28
4
yanıtYanıtla
AFYONLU:

AY ÇOK TATLI ANLATTIN ÇOK HOŞ

yanıt9
yanıt1
XY kromozomu:

Cinsiyet kromozomu erkek den geliyor haliyle kız bebeğin dünyaya gelmesine sebep senin kromozom''un kadının değil. Senin karnını yarmak lazım. . . Bir de Kız bebek dünyada ki en güzel bebektir. 1 tane kızım var 9 tane daha olsa hepsini kız isterim.

25
7
yanıtYanıtla
Beğenmeyenler:

Bakırköy den yazıyor olmalı!

yanıt1
yanıt4
HACI:

yakında türkiyedede yaparlar

9
21
yanıtYanıtla
ADSIZ:

ORALARDA ERKEK OLMAK ÇOK DEĞERLİ AMA BURADA DEĞİL UĞRANA ASKERE CANINI ORTAYA KOYDUĞUN ÜLKENİN DENİZİNE BİLE GİREMİYORSUN ÇÜNKÜ ERKEKSİN. İNŞ ŞERAİT GELİRDE HERKES HAKETTİĞİ YERDE OLUR.

9
19
yanıtYanıtla
hindistanda çoğu bölgede:

ultrason yapmak yasak. aslında çok önemli ama sırf bu cinsiyet meselesi yüzünden hastaneler ultraso yapmıyor. Islam olan bölgelerden bahsetmiyorum tamamen oranın putperestlerinden bahssediyorm

14
0
yanıtYanıtla
KÜRŞAD:

Kız olmasa nasıl çoğalacaklar erkek erkege takılırlar artık

13
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

gerçek şu kız çocuklarının değersiz olmasının nedeni sapıklıktan kaynaklanıyor düşünce şu ben başkasının kızına her şeyi yapayım ama benim kızım olmasında kimse bana bir şey yapamasın bu bir sapık düşüncesidir kız çocuk istemeyen yada hiç çocuk istemeyenlerde bu düşünce vardır böyle yapınca kendilerinin özgür olacaklarını zannediyorlar ama her şeyin sahibini hesaba katmıyorlar cahiliye dönemi arapların kız çocuklarını diri diri toprağa gömmesi de bundan oluyordu bu düşünce günümüzde de hala var

10
3
yanıtYanıtla
adsız:

evet herşseyin sahibi kadınlar zaten rabbim nasıl biliyorsa oyle yapsın

yanıt1
yanıt2
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title