Haberler

Çin'de 132 kişiyi taşıyan yolcu uçağının düşme anı kameralara anbean yansıdı

Güncelleme:

Son dakika! Çin'de China Eastern Havayolları'na ait 132 kişiyi taşıyan yolcu uçağı ülkenin güneyindeki Guangşi Cuang Özerk Bölgesi'ndeki dağlık alana düştü. Kaza sonrası uçağın düştüğü bölgeden dumanlar yükselirken, uçağa ulaşmaya çalışanların ormanda enkaz parçalarını bulduğunu gösteren görüntüler internette yayıldı. Öte yandan yolcu uçağının düşme anına ilişkin video da ortaya çıktı.

Çin'de China Eastern Havayolları'na ait 132 kişiyi taşıyan yolcu uçağının düştüğü bildirildi. Çin Sivil Havacılık İdaresinden yapılan açıklamada, 123'ü yolcu 9'u mürettebat 132 kişiyi taşıyan yolcu uçağının ülkenin güneyindeki Guangşi Cuang Özerk Bölgesi'nde kaza yaptığı belirtildi.

KUNMİNG'DEN GUANGCOU'YA GİDİYORDU

Vucou şehrinin Tıng ilçesi kırsalında dağlık bölgede düşen uçağın, Yünnan eyaletinin merkezi Kunming'den Guangdong eyaletinin merkezi Guangcou'ya sefer düzenlediği belirtildi.

Çin'de 132 kişiyi taşıyan yolcu uçağının düşme anı kameralara anbean yansıdı

UÇAĞIN DÜŞTÜĞÜ BÖLGEDEN DUMANLAR YÜKSELDİ

Uçağın düştüğü bölgeden dumanların yükseldiğini, uçağa ulaşmaya çalışanların orman yollarında enkaz parçalarını bulduğunu gösteren görüntüler internette yayıldı.

YOLCU UÇAĞININ DÜŞME ANI KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan içinde 9'u mürettebat 123'ü yolcu olmak üzere 132 kişiyi taşıyan "Boeing 737" tipi yolcu uçağının dağlık bölgeye düşme anına ilişkin video da ortaya çıktı.

Çin'de 132 kişiyi taşıyan yolcu uçağının düşme anı kameralara anbean yansıdı

UÇAK KAZALARI NADİR GÖRÜLÜYOR

Çin, havacılık açısından güvenli, uçak kazalarının nadir görüldüğü bir ülke olarak biliniyor. Sivil Havacılık İdaresi yetkilisi Cu Tao, 19 Şubat'ta yaptığı açıklamada Çin hava yolu şirketlerinin 100 milyon saatin üzerinde kazasız güvenli uçuş yaptığını bildirmişti.

2010 YILINDAKİ KAZADA 42 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Ülkede en son 2010'da, kuzeydoğudaki Heylongciang eyaletinin Yiçun şehrinde yolcu uçağı düşmüş, kazada 42 kişi hayatını kaybetmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (4)

Metin Yalcin:

Yolcu uçağı dik olarak hiç bir zaman düşmez yatay ve süzülerek düşer ciddi bir problem var bu düşüşte, altından terör çıkarsa hiç şaşırmam ..

67
17
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Tüm motorlar dursa bile uçak süzülmeye devam eder çivi gibi düşmesi çok şüphe verici.

22
5
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Nazar değmiş . Çok üzücü , çok

8
7
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

BU UCAKTA YA BOMBA PATLATILDI YADA FÜZEYLE DÜSÜRÜLDÜ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title