Haberler

Büyükelçi Kılıç'tan Bakü'de Can Bonomo İçin Resepsiyon

Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Eurovision temsilcimiz Can Bonomo için tanıtım resepsiyonu düzenledi.

Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, Eurovision temsilcimiz Can Bonomo için tanıtım resepsiyonu düzenledi.

Büyükelçilikte düzenlenen resepsiyona Azerbaycan'ın tanınmış sanatçıları olan ve geçtiğimiz yıllarda Eurovision Şarkı Yarışmasında Azerbaycan'ı temsil eden Safura Alizade, Eldar Qasimov, Nigar Camallı (Elar- Nigar) ve bu yıl temsil edecek Sabina Babayeva'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Azerbaycan'ın Eurovision 2012 temsilcisi Sabina Babayeva yaptığı açıklamasında, "Çok yoğun bir iş trafiğimiz var. Çok çalışıyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Bu davet sayesinde biraz dinlenme şansın buldum. Burada

uzun süredir görmediğim dostlarımı gördüm ve son olarak ta Can Bonomo'ya iyi şanslar diliyorum" dedi.

Resepsiyonda konuşma yapan Büyükelçi Kılıç, "Yarışmayı bu iki ülkeden biri kazansın istiyorum. Eğer Türkiye birinci olamazsa Azerbaycan birinci olsun. Azerbaycan birinci olamazsa Türkiye birinci olsun. Buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Azerbaycan'da sizin evinizdir. Katıldığınız için size teşekkür ederim" dedi.

Can Bonomo ise, "Bir çok ünlü Azerbaycanlı sanatçıyla tanışma fırsatım oldu. Bu çok gurur verici bir şey. Benim Eurovision'da ilk isteğim sanatçılarla tanışmak, sanatçılarla müzik ve sanat hakkında konuşmaktı. Bunu gerçekleştirebildiğim için çok mutluyum. Ayrıca Azerbaycan'ın bana verdiği desteğin farkındayım bunu çok takdir ediyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Hangi ülkelerin Türkiye'ye ses verecekleri konusunda düşüncelerini söyleyen Bonomo, "Ben bu işin siyasi açısını hiç bilmiyorum. Bu seneden önce Eurovision'la fazla ilgilenen bir insan değildim. Onun için hangi ülkenin bize ses verdiğini bilmiyorum. Hangi ülke olursa olsun şarkımızı beğenirlerse bize puan vereceklerdir" dedi.

Yarışmadan birincilikle çıkıp çıkmayacağı sorusu üzerine ise Bonomo, "Birinci olursam ülkem adına çok güzel olur. Sonuncu olursam kendim için değil, ülkem için üzülürüm. Çünkü Eurovision sebebiyle bir yere kadar getirdim kariyerimi ve kaldığım yerden devam edebileceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bonomo'nun yarın "Crystal Hall" sahnesinde kostümsüz olarak 2'inci provasına çıkacak. - BAKÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Hulusi Kılıç Can Bonomo Bakü Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title