Haberler

Bilim laboratuvarlarının koridorlarında bu korkunç senaryo konuşuluyor! Kıyamet çok yaklaştı, tarih verdiler

Güncelleme:

Dünya genelinde yaşanan gıda krizinin ardından bilim insanları tarafından çeşitli senaryolar hazırlanmaya devam ediliyor. Bilim insanları tarafından yayınlanan bir rapor ise dünyayı buz kestirdi. Dünyanın sadece 27 yıllık gıda stokunun kaldığını belirten uzmanlar, kıyamet günü olarak da 24 Nisan 2049'a işaret ediyor.

Rusya ve Ukrayna savaşı başta olmak üzere koronavirüs salgının da etkisiyle dünya genelinde gıda krizi yaşanmaya başladı. Özellikle ayçiçek yağı, sebze ve et fiyatlarında ciddi bir yükselme meydana geldi.

BİLİMİN DE BİR NUMARALI GÜNDEM MADDESİ

Dünyada gıda konusunda yaşanan bu gelişmeler, bilim camiasının da bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Bilim insanları tarafından konuyla ilgili hazırlanan son rapor ise duyanları adeta buz kestirdi.

"DÜNYANIN İNSANLIĞI BESLEMEK İÇİN SINIRLARI VAR"

Çalışmanın yazarları arasında yer alan Sosyobiyolog Edward Wilson, "Dünyanın insanları beslemesi için bir sınır var. Dünyadaki herkes vejetaryen olsa bile üretilen et yetmiyor. 2049'larda dünya nüfusu 10 milyarı bulacak ve dünyanın bu kadar insanı beslemeye gücü yetmeyecek" dedi.

KORKUNÇ KIYAMET SENARYOSU

Bilim insanları ayrıca 2049 yılına ilişkin korkunç tahminlerde de bulundu. Uzmanlar, dünyanın sadece 27 yıl 251 günlük gıda stoku kaldığını belirterek, dünyada yaşanan diğer değişimlerin de etkisiyle 2049 yılı 24 Nisanı'nı kıyamet olarak gördüklerini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (13)

Gd Ush:

Biz 27 yıl önceden ülkece hazırlık yapmaya başladık. Et yemiyoruz, meyve yemiyoruz,sebze olabildiğince az kullanıyoruz... Daha ne olsun

50
5
yanıtYanıtla
Hakan B.:

Gıdasızlıktan kıyamet kopacak olsa Afirka'da kopardı. Boş haber değil bomboş haber.

51
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Kıyametin nasıl ve ne şekilde kopacağını sadece tüm kâinatın Tek sahibi Yüce ALLAH bilir. O, benzeri olmayan Tek güç ve Kudret sahibidir. Bilim senaryosu diye insanların beynine kazılan insani senaryo, iddialardır.Dünya nüfusundan rahatsız olanların oyunlardır.

48
4
yanıtYanıtla
Demir Acer :

En fazla 2 cocuk sonra kısırlaştır dokuz on tane yapiyorlar ve sokaklara saliyorlar.

19
7
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Kiyametten ancak Imansizlar korkar!

17
7
yanıtYanıtla
Sertan :

Gelsin aşılar azalsın nufus. Projelerine destek olan tüm insanlığa geçmiş olsun.

17
4
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

KOPSUNDA KURTULALIM ! YASANACAK BIR DÜNYA ZATEN KALMADI ! 20 TANE SEBEP SAYABILIRIM , AMA BURAYA SIGMAZ ! INSAN DENEN YARATIK HADDINI VE SINIRINI COKTAN ASTI .

13
3
yanıtYanıtla
umurka 06:

Bu mistik anlamda kıyamet değil. İnsanlık krizi ya da faciası. Karıştırmayalım. Ayrıca; Bu nasıl kesin bir tarih belirlemedir. Neyseki ajandama baktım o gün randevum yok, müsaitim.

15
1
yanıtYanıtla
macun :

eti kim bulmuşta yicek hadi ordaaan hadiii

8
6
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Demir acer, neden her konuda ukalaca haddini aşarak konuşuyorsun, çok bilmişlik yapıyorsun.Insanlar kaç çocuk sahibi olacaklarını sanamı soracaklar ! Geçimlerini senmi sağlıyorsun ?

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title