Haberler

Balayında sır ölüm! Hamile kadın, metrelerce yükseklikteki otel odasından düşerek can verdi

Güncelleme:

İskoçya'da yaşayan Fawziyah Javed isimli hamile kadın, eşiyle balayında olduğu sırada balkondan düşerek hayatını kaybetti. Kocası Kashif Anwar cinayetle suçlanırken, olayın mahkeme süreci devam ediyor.

İskoçya'da 31 yaşındaki hamile kadın Fawziyah Javed ile yeni evlendiği kocası 27 yaşındaki Kashif Anwar, Edinburgh'da balayı tatiline gitti. İkilinin hayatında her şey olumlu ilerlerken, 2 Eylül 2021'de Kashif Anwar henüz bilinmeyen bir şekilde balkondan düşerek hayatını kaybetti.

CİNAYETLE SUÇLANDI

Hamile kadının olduğu odada sadece eşinin bulunması, olayla ilgili iddiaları güçlendirdi. Fawziyah Javed'in eşi Kashif Anwar, cinayet suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balayında sır ölüm! Hamile kadın, metrelerce yükseklikteki otel odasından düşerek can verdi

ACILI ANNESİ: O ÇOK YARDIMSEVER BİRİYDİ

Genç kadının ölümünün ardından aile üyeleri de yıkıma uğradı. Genç kızın annesi, "Hayatımız karardı. O çok iyi bir insandı ve sürekli ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunurdu" ifadelerini kullandı.

MAHKEME DEVAM EDİYOR

Kahreden olayı mahkemesi ise geçtiğimiz günlerde görüldü. Eşini öldürmekle suçlanan Anwar, çıkarıldığı mahkemede herhangi bir savunma yapmadı. Olayla ilgili delillerin toplanmaya devam edildiği ve önümüzdeki günlerde yeni bir mahkeme olacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title