Haberler

Bakü kent meydanındaki reklam panolarında SİHA'ların bombaladığı araçlar gösteriliyor

Güncelleme:

Azerbaycan hükümeti, Ermenistan'a karşı verilen gururlu mücadelede yeni bir uygulamaya imza attı. Dağlık Karabağ'a ilerleyiş sürerken, Azerbaycanlı vatandaşlara başkent Bakü meydanındaki reklam panolarında, Türkiye merkezli SİHA'ların Ermenistan zırhlılarını imha etme anları gösteriliyor.

27 Eylül sabahı Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'a saldırmasıyla başlayan çatışmalar hafta boyunca hız kesmeden devam etti. Azerbaycan topraklarını işgal ederek masum insanlara saldıran Ermanistan ağır kayıplar vermeye devam ediyor.

REKLAM PANOLARINDA HAREKATTAN GÖRÜNTÜLER

Topraklarını kanının son damlasına kadar savunan Azerbaycan, başkentinde ilginç bir uygulamaya imza attı. Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da ilerleyişi sürerken, Azerbaycanlı vatandaşlara başkent Bakü meydanındaki reklam panolarında harekattan görüntüler gösterilmeye başlandı.

SİHA'LAR İLE ERMENİSTAN ZIRHLILARI İMHA EDİLİYOR

Bakü'nün sokaklarını dolduran panolar kent merkezinde olan bütün Azerbaycan vatandaşlarının dikkatini çekiyor. Görüntülerde Türkiye merkezli SİHA'ların Ermenistan zırhlılarını imha ettiği görülüyor.

Bakü kent meydanındaki reklam panolarında SİHA'ların bombaladığı araçlar gösteriliyor

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (11)

bize göre değil, utanç verici utanç!:

doğuya gittikçe bu işler rezil boyutlara geliyor ; asla şangay paktında yer almamalıyız

8
40
yanıtYanıtla
the boy:

Uyuşturucuyu bırak

yanıt7
yanıt1
ccc:

senin gibi ermenilere göre değil bu işler haklısın , kadın çoluk çucuk sivil öldürmeyi bilirsiniz siz savaşın bile kuralı vardır ama sizler silahsız insanları vahşice öldürmeyi seversiniz o yüzden şimdi zırlamayı kes kaçmaya bak. . .

yanıt14
yanıt2
Vur Türk vur:

vur Türk vur, bu soysuzlar ancak vurulmak tan anlar vurrr Türk

22
4
yanıtYanıtla
meczup:

aslında ermenistana karşı iha ve siha kullanmaya gerek yok bizim trafikte araç kullanan vatandaşları araçlarıyla oraya gönderelim sihalardan daha büyük yıkım yaparlar

18
3
yanıtYanıtla
46:

dusunuldu aslinda ama arabaya yazik

yanıt0
yanıt0
Azeri kizi:

Asıl utanç verici şey içerimizde hala da bazı tırnak arası onlar gibi düşmanlarımızın olmasıdır!! O bazıları utansın !!

16
4
yanıtYanıtla
EkSeS:

Savas durumundaki bir devlet biligilendirme amacli yapabilir ve normaldir. Ama sonradan kaldirilmasi lazim. Cabucak kendi topraklarinda hakimiyeti almasi lazim . Eskiden karabagda oturanlarin ve daha fazlasi da derhal geri tasinmasi lazimki , yerel sivil halk da azeri kimlikli olsun. Geri kazanilan beldelere de derhal belde yöneticisi atanmasi lazim.

16
1
yanıtYanıtla
Aslı:

teşekkürler chp

0
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Rusya istediği ni almak için daha çok oyun oynar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title