Haberler

Bahçesine koyduğu kamera başına bela oldu! Geyiği çiğ çiğ yiyen kadınları kaydetti

Güncelleme:

Kanada'da bir kadın, arazisine koyduğu kamerada rastladığı görüntülerle hayatının şokunu yaşadı. Büyükbabasıyla birlikte kamera kayıtlarını inceleyen Corinea Stanhope, iki üstsüz kadının geyik cesedi yediklerini gördü.

Kanada'da Powell Nehri yakınlarında yaşayan Corinea Stanhope, arazisinde ölü bir geyik bulduktan sonra onun ne tür yırtıcıları çekeceğini merak ederek koyduğu kamera ile bölgeyi kayda almaya başladı. Doğasever kadın, kaydettiği görüntüleri incelediğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Görüntülerde, üstsüz iki kadının geyik leşini yediği görülüyordu.

Bahçesine koyduğu kamera başına bela oldu! Geyiği çiğ çiğ yiyen kadınları kaydetti

Mirror'da yer alan habere göre kayıtlarda, ölü geyiğin üzerine çömelmiş, bakımsız ve solgun saçlı yarı çıplak iki kadın gözlemleniyor. Evinden iki dakikalık mesafede kurduğu kameranın kayıtlarında gördükleri karşısında şoka uğrayan Corinea, at beslediği için hayvanları adına tedirgin olduğunu söyledi.

"BİRİSİ TOYNAĞI AĞZINA GÖTÜRDÜ"

Corinea, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Gün batımından on dakika sonra geldiler. Peruk takmışlar gibiydi ve dağınık bir görüntüleri vardı. Birinin peruğunun altında sarı saçları var gibiydi.

Bahçesine koyduğu kamera başına bela oldu! Geyiği çiğ çiğ yiyen kadınları kaydetti

Fotoğraflardan anlayamazsınız ama kadınlardan biri toynağı tam ağzına götürdü. Onu öpüyor muydu, yoksa yiyor muydu bilmiyorum ama çürüme aşamasındaki bir leşe bu kadar yakın temas kurması mide bulandırıcı. Belki saygılarını sunuyorlardı ama yarı çıplaklardı."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yamyamlık Kanada 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (7)

Kaan Korkmaz:

Bizde yedik saçma sapan haberler.

385
15
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Fotoğraflara bakılırsa kameranın nerede olduğunu biliyorlar. Vücutları temiz ve bronzlaşmamış (yaban ortamda bulunmamışlar). Bu fotoğraflar tamamen kurgu. İnsanların dikkatini nasıl çekeriz diye düşünürken ortaya böyle bir şey çıkmış.

75
1
yanıtYanıtla
Ali Deli:

Kadınların fiziğine bakılırsa o kadar vahşi görünmüyorlar

45
1
yanıtYanıtla
ERKAN :

gayet bakımlı düzgün fiziği olan kadınlar. kurgu olduğu çok açık

37
1
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Kanada da ekonomik kriz var yeğenim siz bilmezsiniz.Adamlar açlıktan, yokluktan neler yapıyorlar.Türkiye cennet!

15
5
yanıtYanıtla
mahmut:

Biz de yedik bunu :))))

17
0
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Evet kesin doğru haber bende görmüştüm

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title