Haberler

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan Ermenistan'a gözdağı: İstikamet Karabağ, zafer bizimdir

Güncelleme:

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Eyvazov, Azerbaycan ordusunun işgalden kurtardığı bölgelerden bir adım bile geri çekilmediğini vurgulayarak, "Her şey operasyon planına uygun sürüyor. İstikamet Karabağ. Zafer bizimdir" dedi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, düzenlediği basın toplantısında, Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonu kararlılıkla sürdürdüğünü belirtti.

ERMENİSTAN'IN ASKERİ ALT YAPISINA BÜYÜK DARBE İNDİRİLDİ

Bugün Ermenistan-Azerbaycan sınırına yakın bölgede Ermenistan'a ait bir İHA'nın Azerbaycan hava savunma birliklerince düşürüldüğünü bildiren Anar Eyvazov, Ermenistan'ın askeri altyapılarına ve mühimmat depolarına top atışlarıyla büyük darbe indirildiğini kaydetti.

Eyvazov, yer değiştirme faaliyetini hayata geçiren Ermenistan ordusuna ait askeri konvoyun Azerbaycan ordusunun nokta atışı ile darmadağın edildiğini belirtti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan Ermenistan'a gözdağı: İstikamet Karabağ, zafer bizimdir

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov

ERMENİ ASKERLER FİRAR ETTİ

Cephe hattının farklı yönlerinde Ermenistan ordusuna ait 10 tank, 6 D-20 obüs, 1 Akatsiya kundağı motorlu obüs ve 30 aracın imha edildiği bildiren Anar Eyvazov, Ermenistan ordusunun 1'inci ve 7'nci alaylarının askerlerinin firar ettiğini de aktardı.

Mağlubiyetle karşı karşıya kalan Ermenistan güçlerinin Goranboy, Terter, Ağdam, Ağcabedi ve Berde illerine Toçka-U füzeleri de kullanarak ateş açtığını belirten Eyvazov, Azerbaycanlı sivillerden ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

"İSTİKAMET KARABAĞ, ZAFER BİZİMDİR"

Azerbaycan ordusunun vurduğu tüm hedeflerin uluslararası kurallara uygun yasal hedefler olduğunun altını çizen Anar Eyvazov, "Azerbaycan ordusunun hiçbir teçhizat sorunu yok. Ordumuz, karşı saldırı başlattığı günden bugüne kadar işgalden kurtardığı bölgelerden bir adım bile geri çekilmemiştir. Tam aksine her şey operasyon planına uygun sürüyor. İstikamet Karabağ. Zafer bizimdir." ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Karabağ Haberler

500

Yorumlar (50)

ERMENİ KIZI:

TOPUNUZ GELSE NE YAZAR BU DAHA BAŞLAMGIÇ BÜYÜK ERMENİSTANI KURACAĞIZ.

6
59
yanıtYanıtla
Türk:

Topumuza gerek yok yavrum Azeri kardeşlerimiz hallediyor. Rüyanda kurarsın büyük ermenistani.Katillerin torunusun hepinizin kanı bozuk.

yanıt9
yanıt1
antep27:

Başka ülkenin toprağını işgal ederek yapılmaz hacı topunuz kaç kişiki sizin

yanıt5
yanıt0
OTTOMAN:

CEM YILMAZDAN BİLE GÜZEL ESPİRİ YAPIYOR BU . AFERİN YADA ALKOLÜ FAZLA KAÇIRMIŞ. ÇAKALLARIN HÜKMÜ KURT SAHNEYE ÇIKANA KADARDIR.

yanıt4
yanıt0
azapay:

nah kurarsınız o ermenileri tarihten sileceğiz göreceksiniz. pkk lı ermeniler az kaldı karabağa turan kurulacak

yanıt6
yanıt1
Reis:

Nerde kuracaksınız, bizde gelelim

yanıt1
yanıt3
TÜRK:

Biz Ermenistanı Almayalım Dua Et

yanıt7
yanıt0
uzayli:

birak bu isleri dunyani her yerinden insanlar akin akin hocalnin kisasini almak icin firsat koluyorlar, kokunuzu kurutmasalar sukr ediniz

yanıt3
yanıt0
haqhahah:

Ne başlangıcı? Siz başlamadan bittiniz hahaahah

yanıt2
yanıt0
Karabağ Azerbaycandir:

Büyük Ermenistan hulyasi kalbinizde kaldı.artik dünya sizi ikiyüzlü haydut isqalci olduqunuza inandı.suz oqrenmissiniz başkalarının topraqini mutfağını muziqini çalmakla devlet kurmaya.Ama yalan ayak açar ama yurumez.

yanıt2
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title