Haberler

Annesini kendi evlerinde başka bir kadınla dudaktan öpüşürken yakaladı, sosyal medyadan yardım istedi

Güncelleme:

Annesini kendi evlerinde aile dostları olan bir kadınla öpüşürken yakaladığını itiraf eden genç, tramvayı bir türlü atlatamadığını belirterek sosyal medya kullanıcılarından yardım istedi.

İngiltere'de bir genç tarafından yapılan itiraf, çok konuşuldu. 20 yaşında olduğunu belirten genç, 53 yaşında olan annesini, aile dostlarıyla öpüşürken yakaladığını anlattı. Dışarıdan eve döndükten sonra evin kapısının açık olduğunu fark eden genç, annesi ve ailesi dostları olan kadını yakınlaşmış ve birbirlerine sarılı halde buldu.

GÖRMEZLİKTEN GELDİ AMA DURUMU AŞAMADI

Sonrasında ise ikilinin öpüştüklerinin anladı. Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi eve giren ve konuyu annesiyle paylaşmayan genç, bir süre sonra annesine karşı davranışlarının değişmesiyle birlikte sosyal medyadan yardım istedi. Söz konusu kadının aile dostları olduğunu ve sık sık birlikte zaman geçirdiklerini belirten genç, ne yapması gerektiğini sordu.

"SAYGI GÖSTERMELİSİN"

Bazı sosyal medya kullanıcıları, çocuklu insanların hareketlerine daha fazla dikkat etmesi gerektiği görüşünde birleşirken, bazı sosyal medya kullanıcıları da "Her ne olursa olsun o senin annen, saygı göstermelisin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title