Haberler

UFO Uzmanı: Mars Fotoğraflarında Bir Uzaylının Elinin Gördüm

Güncelleme:

Amerikalı UFO uzmanı, NASA'ya ait Mars Curiosity Rover adlı kaşif robotun çektiği fotoğraflarda bir uzaylının elinin görüldüğünü iddia etti.

Mars Curiosity Rover adlı kaşif robotun çektiği fotoğraflarda Mars'ta uzaylı yaşamına dair izler olduğu iddia edildi. UFO uzmanı Scott C Waring, fotoğraflarda üç parmaklı bir uzaylı elinin görüldüğünü iddia etti.

"FOTOĞRAFLARDA 50 TANE ANOMALİ VAR"

ABD Ulusal Havacılık Ve Uzay Dairesi NASA'nın yayınladığı fotoğrafları inceleyen UFO uzmanı Scott C Waring, bir uzaylı eliyle birlikte 50 tane anomali (normalin dışında) fark ettiğini söyledi.

"UZAYLININ PARMAKLARINI ORTADA BIRAKMIŞLAR"

Fotoğrafta şüphe uyandıran bir nokta var. "Pençe"nin yanındaki görüntünün bir kısmı, bir başka deyişle elin avuç kısmı ve kol bölgesi, bulanıklaştırılmış. Waring, "Tırnakları ve parmakların eklem kısmı kolayca fark edilebilir. Bu uzaylıyı gördüklerinde NASA'nın ne dediğini merak ediyorum. Fotoğrafı tamamen gizlemek yerine kesmişler ama parmaklarını ortada bırakmışlar." dedi.

Kaynak: Metro.co.uk, Richard Hartley-Parkinson.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rover Dünya Haberler

500

Yorumlar (124)

cizreli:

iyi orta parmak göstermemiş

23
2
yanıtYanıtla
CAFER ERDOĞAN:

bir türlü kendisini göremediler hep kıyıdan köşeden yok gölgesi yok, parmagı , ayagı, , , , ''sürer gider BU ATEİSLERİN UYDURDUGU KOCA BİRRR YALANNN

11
10
yanıtYanıtla
mentollüsigara:

Koskoca evrende bir tek dünya canlılarının mı olduğunu sanıyorsun? Eğer biryerlerde dünya dışı varlıklar varsa umarım senin gibi beyinsiz değildir. Bari adını verme. . .

yanıt14
yanıt2
aaaaaaaaaaa:

ulan aptal mentol eğer öyle bir şey olsaydı kuran''da bahsedilirdi ama uzaylı diye birşey var insanlar sonuç olarak doğru bizde uzayda bi gezegende yaşıyoruz doğal olarak bizde uzaylıyız

yanıt2
yanıt4
REALL:

BU ZAMANA KADAR NE KAÇTANE UZAYLI GÖRDÜNÜZ BİRİNİZ ÇIKIPDA ANLATA BİLİRMİ

yanıt0
yanıt0
enğin:

bir geminin ışık hızına ulaşması imkansız. ulaşsa yolculuk yapsa müthiş bir enerjiye deyim yerindeyse sonsuz bir enerjiye ihtiyacı var. yine yapsa bile varacağa yere belki ihtiyar olarak ulaşır. evrnde olan tüm kurallar tüm evren dahilinde geçerlidir.

yanıt0
yanıt0
LİON:

Kedidir o kedi, uzaylı fasafisoları, film sektörü için malzeme

2
16
yanıtYanıtla
DOĞANAY:

MARSTA HAYAT OLDUĞU BİR GÜN ANLAŞILACAK. EVREN SADECE DÜNYA İÇİN YARATILMAMIŞTIR.

11
6
yanıtYanıtla
murat:

evren deyip bileşenlerini kaybetmiş bir gezegenden medet uman ey yurdum insanı hayat varsa bile biraç milyo yaşında bakteri fosilinden fazlası değil

yanıt6
yanıt2
AVCITURK:

DOGANAY MARSTA HAYAT YOK. AMA EVRENIN O SONSUZ KOSELERINDEN BIRINDE ELBETTE OLABILIR. ALLHU TEALA BU SONSUZ EVRENI SEBEBSIZ YARATMAMISTIR.

yanıt2
yanıt1
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title