Haberler

ABD polisi bıçaklı saldırganı bir şarjör mermiyle durdurdu

Güncelleme:

ABD'nin Baltimore şehrinde bir kadına saldıran bıçaklı şahsın peşine düşen polis ekipleri dehşet saçtı. Sosyal medyaya düşen görüntülerde, araçla takibe geçen ABD polisinin saldırganın kadının üzerine atlaması üzerine bir şarjör mermi sıktığı görüldü.

Orantısız güç kullanımıyla tepki çeken ABD polisi yine benzer bir olaya imza attı. Başkent Washington'a 60 kilometre mesafedeki Baltimore şehrinde bıçaklı şahıs bir kadına saldırmak üzereyken ihbar alan polis olay yerine hızla intikal etti.

SALDIRGANA BİR ŞARJÖR MERMİ SIKTI

Aracından inip silahını çeken ABD polisi saldırganın kadının üzerine atlaması sonucu tetiğe bastı. Bütün bir şarjör mermiyi ateşleyen polis, saldırganı etkisiz hale getirdi.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Kadının bıçak veya kurşunla yaralanmadığı, durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırgan ise tedaviye alındı. Saldırganın niyetinin belli olmadığı belirtilirken, 6 Kasım'da yaşanan olayın görüntüleri sosyal medyada infial etkisi yarattı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Baltimore Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Adalet :

Aynı yetki bizim polisimize de verilse keşke suç oranları yüzde yüz düşer

37
8
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ondört atış saydım , yaşıyordu hala. Bu ne kin böyle. Taciz sonlanmış , sıkmanın alemi ne..

12
4
yanıtYanıtla
senar:

Adamların ayarı yok, gelene geçene sıkıyor adamlar. Taş atan adamı da vuruyorlar bıçak çekeni de. elini cebine atsa ona da sıkıyorlar :) Silahlanmanın serbest olduğu yerde kurallar sert oluyor maalesef. Belkide haklılardır, bu olay için demiyorum ama orantısız bir güç var amerikada

11
1
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Keşke Türk Polisine de böyle yetki verilse görevlerini layıkıyla yapsalar

1
1
yanıtYanıtla
Hayri :

mantar tabancası olabilir 14 tane sıkıyosun bacağına gelse yarısı denk gelse yine yaşamaz topluma korku salmak için tezgahlanan bir polis tezgahı olabilir

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title