Haberler

    ABD'li Aktör Anton Yelchin Kazada Öldü

    Güncelleme:

    ABD'nin yıldızı en parlak genç aktörleri arasında gösterilen Anton Yelchin, 27 yaşında trajik bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

    Amerika Birleşik Devletleri'nin yıldızı en parlak genç aktörleri arasında gösterilen Anton Yelchin 27 yaşında hayatını kaybetti. Menajeri Jennifer Allen, ünlü oyuncunun trajik bir trafik kazasında öldüğünü doğruladı. Çeşitli gençlik dizilerinde rol aldıktan sonra Uzay Yolu (Star Trek) serisinde gösterdiği performansla ününü arttıran Yelchin'in ölümü sinemaseverleri yasa boğdu.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Amerika Birleşik Devletleri Anton Yelchin Magazin Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (3)

    çok üzücü:

    çok efendi işinde gücünde, mütevazi bir çocuktu. bir tane ahlaksızlık haberine rastlayamazdınız veya arsızlığı yoktu. gençlere iyi örnekti. bunun yerine justin bieber denen o rezil ölseydi keşke.

    11
    1
    yanıtYanıtla
    DOBRA:

    BAŞIN SAĞOLSUN AKININMIYDI :) BİLDİĞİN BAYAĞI BİR KEFİLSİN ELİN AMERİKALISINA :)

    yanıt1
    yanıt3
    Stephanie:

    Adam Jeep Jibini parkediyor, fakat Naturel de tutuyor. Arabanin el frenini cekmeden arabadan inip posta kutusuna yoneliyor. Araba birden harekete geciyor ve adami duvarla posta kutusunun arasinda mihliyor. !

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title