Haberler

    ABD'de Hava Kuvvetleri Üssüne Saldırı Düzenlendi

    Güncelleme:

    San Antonio-Lackland Ortak Hava Üssü'nde bugün iki kişinin cesedi bulunmuştu. Olayın ardından bina ve çevresindeki tesisler güvenlik kordonuna alınarak arama yapıldı.

    San Antonio-Lackland Ortak Hava Üssü'nde bugün iki kişinin cesedi bulunmuştu. AP'nin haberine göre Bexar ilçesi şerifliği sözcüsü James Keith, cesetlerden birinin, cinayeti işledikten sonra intihar eden saldırgana ait olduğunu açıkladı.

    BİNA VE ÇEVRESİNDEKİ TESİSLER GÜVENLİK KORDONUNA ALINDI

    Olayın ardından bina ve çevresindeki tesisler güvenlik kordonuna alınarak arama yapıldı. Saldırının nedeni araştırılıyor.

    AMERİKA'NIN EN BÜYÜK ORTAK ASKERİ ÜSSÜ

    ABD'nin en büyük ortak askeri üssü olan tesislerde, ABD Hava Kuvvetleri'ne temel eğitim veriliyor.

    Teksas'taki Fort Hood askeri üssünde ABD'de bir askeri üste yaşanan en kanlı silahlı saldırı, 2009'da Teksas'taki Fort Hood'da yaşanmıştı. Saldırıda 13 kişi ölmüş, 31 kişi yaralanmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    San Antonio Teksas Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    Rize:

    israil tamam simdi sisi. . Ne oldi van minute ? Och ne oldi rabia ya. . Ikisiylede barismissun da. .

    21
    6
    yanıtYanıtla
    MMOM:

    Müslüman, işyerinde Namaz larını kılamıyorsan, eve gelince akşam Farzlarının kazaları kıl. Müslüman 17dk da hepsini kılarsın. Ayrıca her çocuğunun yerinede 20 şer Reakt Kıl, çocuklarında Cennetlik olsun. Günde oturarak içinden sureleri okuyarak yüzlerce rekat kılarsın.

    3
    11
    yanıtYanıtla
    AKİLLİ OLUN:

    MAL SİZE BUNLARİ ÖGÜTLEYENLER SİZ BUNLARLA UGRAŞİRKEN YAPTİKLARİ PİSLİKLERİ GÖRMEYESİNİZ DİYE. SONRA HAKLARİNİZ CALİNİP YOKLUĞA DÜŞTÜĞÜNÜZDE ŞÜKRETMEYİ VE SABRİ ÖĞRETMİŞLERKİ ELLERİNDEKİNİ İSTEMEYİN DİYE. . . DİNLE KANDİRİLİYORSUNUZ. SİZ GÖZLERİNİZ BAYGİN BAYGİN DUA EDERKEN ADAM MALİ GÖTÜRÜYOR. SİZ HALA BAYGİN ÇÜNKÜ DUAYİ BİTİRTMİYORLAR

    yanıt0
    yanıt0
    vatandaş:

    israrla pkk ya silah veren abd yi zerre kadar acımayız. binbeter olsunlar

    7
    0
    yanıtYanıtla
    aet:

    ikiyuzlu degilim abdye yapilan saldiriya sevinemem. muttefigimize yapilan saldiriya sevinen zihniyet arkadasini yari yolda birakir dostubu sirtindan hancerler. abd ve turkiye muttefiktir sag sol ve dinci partiler bu konuda hemfikir akp-hdp-mhp-chpye oy verip abdye saldiri olunca sevinenler ikiyuzlu ahlaksiz sahtekardir

    0
    1
    yanıtYanıtla
    solmaz:

    Amerika kendini dünyanın efendisi sanıyor ama Amerika bilsinki bu dünyanın zaten hakiki efendisi var ve bir gün Amerika yok olacaktır.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    DAVID MCDANIELS:

    PREY FOR FORT HOOD

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title