Haberler

6 dakikalık kabus! Pumanın takip ettiği adam canını zor kurtardı

Güncelleme:

ABD'nin Utah eyaletinde bir puma, ormanlık alanda yürüyüş yapan bir kişiyi 6 dakika boyunca takip etti. Taş fırlatarak pumayı kaçırmayı başaran kişi, canını kurtarmayı başarabildi.

ABD, Utah'ta bir puma 6 dakika boyunca yürüyüş yapan bir kişiyi takip etti. Yürüyüşçü saldırı hazırlığındaki pumayı güçlükle uzaklaştırabildi.

HEM MESAFEYİ KORUDU HEM DE VİDEO ÇEKTİ

Pumayla karşılaşan kişi, pumaya yüzünü dönerek arada mesafeyi koruyarak yürüyüşüne devam ederken bir yandan da pumayı görüntüledi.

TAŞ FIRLATARAK PUMAYI UZAKLAŞTIRDI

Puma çok yaklaşınca taş fırlatan adam pumayı kaçırmayı başarırken izleyiciler 6 dakika boyunca korku dolu anlara tanıklık etti. Canını kurtarmaya başaran kişi, Twitter hesabından görüntüleri yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Utah Puma Dünya Haberler

500

Yorumlar (18)

he he hee:

puma adamı yemeye niyetlenseydi yer yutardı demekki aç değilmiş . . adamın şansı varmış ucuz yırtmış

3
3
yanıtYanıtla
HAYRİ:

Pumanın yetişkin bır insanı öldürecek kadar güçü yoktur.Adam iki taş firlatınca Puma toz duman kayıplara karıştı

yanıt1
yanıt2
cemal:

hayricim senin öldürecek kadar gücü yok dediğin hayvan ne kadar insanlardan uzak durmayı tercih etsede kolaylık ile canını alırdı bi güzelde yerdi adamı. güçlü değil dediğin hayvanın çene basıncı ağırlığın kadar.

yanıt0
yanıt1
Malmısın hayri:

Puma dediğin hayvan boğazından tutup bizonu öldürüyor insanı mı öldüremeyecek pusuya yatma niyeti olsa adam farkettiğinde çoktan boynunu kaptırmış olurdu

yanıt0
yanıt0
gevezeler:

videonun ilk 10 15 saniyesine dikkat ederseniz yavru bir puma göreceksiniz tamamen anne pumanın koruma iç güdüsü takip etme sebebi de yuvası o civarda olduğu ve adamı yuvandan uzaklaştırma hepsi bu ;)

5
0
yanıtYanıtla
KLK:

GELDE ANLAT İŞTE BU ADAMLARA :) O YAVRUYA BİRAZ DAHA YAKIN OLSAYDI GÖRÜRDÜK PUMA İNSANLARA KARISIYORMU KARISMIYORMU DİYE :)

yanıt1
yanıt0
.:

Sonra Allahım ben neden öldüm ya arkadaş sizin bu fotoğraf ve video çekme hevesiniz ne olacak ya? Puma bu ya resmen intihar yani değer mi güzel canına sonra parçalandı hayvanlarda saflaştı yani

3
1
yanıtYanıtla
cemal:

ADAMIN SOĞUK KANLI DAVRANMASI ÇOK İYİ KAÇSA DİREKT AV KONUMUNA DÜŞER VE O HAYVANIN AVCILIK İÇ GÜDÜLERİNİ TETİKLER KOVALAMACA BAŞLAR Kİ ADAMIN HIÇBİR ŞANSI KALMAZ. DİĞER YANDAN PUMA YA KARNI TOK. YADA TECRÜBESİZ. AKSİ HALDE AÇ VE TECRÜBELİ OLSAYDI ADAM NE OLDUĞUNU ANLAMADAN OLAN OLURDU

2
2
yanıtYanıtla
Sümsüklü ŞEYH:

Puma uzmanı, ÇORUMDA puma çok Cemal tecrübeli. Bir şeyi de bilme arkadaş. Hiç puma gördün mü sen?

yanıt4
yanıt0
YANIT:

NE CEVAP VERMEMİ BEKLİYORSUN SÜMSÜKLÜ ARKADAŞ? CEVAP VERME HAKKIMIN DOĞMASI İÇİN PUMAYLA RÖPORTAJMI YAPMAM LAZIM ? BİRAZ AKLINI KULLANIRSAN MANTIĞINI YÜRÜTÜRSEN DÜŞÜNÜP CEVAPLARINI BULABILIRSIN. KEDİGİLLERİN EN KORKAK HAYVANLARINDAN BİRİ OLAN CİTA BİLE GEREKTİĞİNDE İNSANA SALDIRIYOR. PUMAMI SALDIRMAYACAK? BİRAZ MANTIK YÜRÜTÜN CEVAP VERİCEM DİYE NE DEDİĞİNİZİ BİLMİYORSUNUZ. SÜMSÜKLÜ BEY

yanıt0
yanıt4
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title