Haberler

300 kişinin katıldığı ve tam 5 gün süren swinger partisi, ülkeyi alarma geçirdi! Korona vakaları arttı

Güncelleme:

Koronavirüsün vurduğu ABD'de geçtiğimiz günlerde yapılan swinger/eş değiştirme partisine, yaklaşık 300 kişi katıldı. Tam 5 gün süren parti sonrasında en az 41 kişinin korona olduğu açıklandı. Yetkililer, bu sayının daha da yüksek olduğunu tahmin ediyor.

Kasım ayının başında, Louisiana eyaletine bağlı New Orleans'ta yüzlerce insanın katıldığı geleneksel bir swinger partisi düzenlendi. Bu yıl pandemi nedeniyle aylarca ertelenen swinger partisi, kasım ayı ortasında 300 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

PARTİ 5 GÜN SÜRDÜ

Partinin organizatörleri tüm aktivitelerin yasal olduğunu ve eyaletin Kovid-19 kurallarına uyulduğunu savundu. "Naughty in N'Awlin" adındaki parti tam beş gün sürdü.

SIKI TEDBİRLERİN UYGULADIĞINI İDDİA ETTİLER

Sapkın etkinliğin organizatörü Bob Hannaford, şirketin maske takma, partiden önce koronavirüs testi yaptırma ve temas takibi gibi güvenlik protokollerine sahip olduğu konusunda ısrar etti.

EN AZ 41 KİŞİ KORONA OLDU

Ancak Cuma günkü bir blog yazısında, en az 41 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Organizatör Bob Hannaford, virüse gerçekte kaç kişiye yakalandığını bilmediğini, çünkü sadece enfekte olduğunu itiraf edenlerden haberdar olduğunu söyledi. Hannaford ayrıca, "Her ne kadar 41 pozitif vakanın çoğu çoğunlukla asemptomatik veya çok hafif vakalardan oluşsa da, zamanda geriye gidebilseydim, bu etkinliği düzenlemezdim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

New Orleans Louisiana Dünya Haberler

500

Yorumlar (24)

Bahtiyar yılmaz:

Şimdi bir bunlara ilerici diyor ve gıpta ile bakıyoruz öyle mi :))

60
8
yanıtYanıtla
kimse:

kimse gıpta ile baktığına dair yorum yapmamış. Senden başka

yanıt12
yanıt4
Vatandaş:

Herkes karısını sevgilisini birbirine peşkeş çekmiş böyle kavimler için yaşasın korona

48
4
yanıtYanıtla
ozi:

tek fark tr de gizli yapılıyor sapkınlığın olmadı hiçbir yer yok dünya üzerinde

42
3
yanıtYanıtla
yılmaz vural:

ingilizce konuşmak için elli takla atan avrupaya özene özene özünü kaybetmişler avrupanın gerçek yüzünü görsünler

26
9
yanıtYanıtla
Ordulu:

YILMAZ VURAL hocam , olay avrupa da degil ABD de gerceklesiyor. Ama olsun sendeki sikintiyi anladik. Kedi ve ciger olayi seninki. :))

yanıt6
yanıt1
sen malsın:

çünkü düşmanının dilini bileni hakir görüyosun. halbuki sünnettir.

yanıt6
yanıt5
Hakan:

Düşmanın teknolojisini kullanıyonmu

yanıt3
yanıt1
Şaşmadım:

Sanki turkiyede yokmu

yanıt3
yanıt1
açıkça:

cehaletinizi bu tip söylemlerle örtbas etmeye çalışmayın açıkça ilan edin. dil bilmenin din ile bağlantısı olmasa padişahlar 5-6 dil bilmezdi

yanıt0
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title