Haberler

23 Yaşındaki Sapık, Gizlice Girdiği Evde Ölü Kadınla Cinsel İlişkiye Girdi

Güncelleme:

İngiltere'nin Birmingham şehrinde 23 yaşındaki bir sapık, gizlice girdiği evde ölü bir kadınla cinsel ilişkiye girdi. Genç sapık, polis tarafından gözaltına alındı.

İngiltere'nin Birmingham şehrinde işsiz olduğu öğrenilen 23 yaşındaki Khurum Shazada isimli sapık, gece saatlerinde gizliden girdiği cenaze evinde ölü bir kadının bedeniyle cinsel ile ilişkiye girdi.

SPERM İZLERİ SAPIĞI ELE VERDİ

Cenaze evi çalışanları sabah işe geldiklerinde bir cesedin üzerinde sperm izleri görünce olayı polise bildirdiler. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Shazada'yı gözaltına aldı.

DNA'SI İLE UYUŞTU

Ceset üzerinde bulunan sperm örnekleri sapığın DNA'sı uyuşunca, şüpheli hakkında soruşturma açıldı. Polise verdiği ifadede pişman olduğunu söyleyen Shazada, mahkemeye çıkana kadar polis gözetimi altında tutulacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Birmingham 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Dürbünlü:

Allah hiç kimseye itikat bozuklugu vermesin..Amin

70
3
yanıtYanıtla
Selim Oba:

Zevke bak

4
36
yanıtYanıtla
Şule sevinç:

Allah böyle sapıkların belasını verdin

33
1
yanıtYanıtla
adımı yaz:

bunlar kıyamet alametleri rabbim sonumuzu hayır etsin cümlemizin inş

29
3
yanıtYanıtla
FANİ:

Insanlar ne hale gelmiş böyle yazık yazık.Ölüye bile eziyet verecek kadar düşmüş pes doğrusu.

25
1
yanıtYanıtla
Sezer:

bu nasıl bir haber ulan . . .

19
0
yanıtYanıtla
mühendis:

çüş daha neler

13
1
yanıtYanıtla
ayla:

Allah her seye kadirdir

10
1
yanıtYanıtla
Bosver:

Allahın böyle olaylara ortaklıga meyilli olduğunu sanmam hata allahı tanımıyanları bile

yanıt0
yanıt0
Fatih:

Samsunlu biz nice samsunlu taniyoruz ne sapiklik lar yapiyor angut angut kinusma

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title