Haberler

Yüzünü herkesten saklıyor! Gelecekten geldiğini söyleyen adamın anlattıkları tüyleri ürpertti

Güncelleme:

ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan ve yüzünü herkesten gizleyen Kasper isimli adam, insanlık için üzüldüğünü belirterek, 2063 yılında çok bir bir sel felaketi yaşanacağını söyledi. Kasper, ayrıca dünyanın giderek daha da kötüye gideceğini ifade etti.

Zaman yolcuları sık sık gündem olmaya devam ediyor. ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşadığını ve kamu görevi için zaman yolculuğu yapmakla görevlendirildiğini iddia eden Kasper isimli adamın anlattıkları da tüyleri diken diken etti. Kasper, 2063 yılında yaşanacak büyük bir sel felaketinden bahsederek, "İnsanlık için üzgünüm, çok kötüye gidiyorlar" dedi.

"GELECEKTE ŞOK EDİCİ ŞEYLER OLACAK"

2075 yılından günümüze geldiğini iddia eden Kasper isimli sözde zaman yolcusu geleceğe dair çarpıcı sözler kullandı. Kırmızı bir ceket ve siyah ile beyaz benekli eldivenleriyle kamera karşısına geçen Kasper, yüzünü göstermemeyi tercih etti. Gizli bir görevde bulunduğu için gizlilik nedeniyle yüzünü göstermeyen Kasper, "Gelecekte şoke edici şeyler olacak. Sizinle daha önceden duyacağınız ilginç bir bilgiyi paylaşacağım. Bu bilgiler oldukça gizli" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BİR SEL İNSANLIĞI BEKLİYOR"

Kasper, 2028'de halka açıklanmadan önce zaman yolculuğunun şu anda gizli laboratuvarlarda kullanıldığını iddia ederek sözlerine devam etti. Sözde zaman yolcusu daha sonra neden zamanda geri gönderildiğini söyleyerek "Bunlar gelecekte olacak şok edici detaylar. Böylece gelecekte, geçmişle ilgili veri toplamak için kamu göreviyle 2021 yılına geri gönderildim.Los Angeles, Kalifornia'dayım çünkü bu şehirde çok şok edici bir detay olacak. Büyük bir sel olacak. Bu, 2063 yılı civarında gerçekleşecek" diye konuştu.

YÜZÜNÜ SAKLAMAKLA SUÇLANIYOR

Kasper'in anlattıklarını inandırıcı bulmadığını ifade eden bir kısım sosyal medya kullanıcıları onu yüzünü saklamakla suçladı. Daha önceki zaman yolculuğu videolarında benzer bir şekilde sel felaketinden söz edildiğine dikkat çeken kullanıcıların aksine bir kesim, "Kırmızı gözlük, eldiven ve ceket. Zannediyorum Michael Jackson bize gelecekten haber vermek için geri döndü" ifadeleriyle durumu ciddiye almadıklarını belirtti.

Sözde zaman yolcusunun anlattığı hikâyenin gerçeklik payını sorgulayan kullanıcılar, bu anlatılara inananlar için ise "İnsanlar için üzülüyorum" yorumunu yapmayı tercih etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Los Angeles Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (20)

hakan gardas :

Gelecegin en dogru güvenilir habercisi kurani kerim ve Hz Muhammet,dir (sav)

80
13
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Gelecekten haber verebilen tek şey Kuran-ı Kerim dir.

57
8
yanıtYanıtla
Fakır:

sallasan gelecekten gelen adama çarpıyor

53
3
yanıtYanıtla
Ertuğrul Karaca:

Bİ BİTMEDİNİZ..

48
2
yanıtYanıtla
metin yücel:

adamsan yarından haber ver bana geç bu ayakları

47
1
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

GELECEKTEN NEDEN HEP 2021 E GELİYORSUNUZ?

40
6
yanıtYanıtla
metheone :

2063'te benim kredi kartı borcu bitiyor mu keşke gelirken baksaymış.

43
2
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Buna inanan varsa, asıl kafadan arızalı odur hemen gözlem altına alınması gerekir ..

35
1
yanıtYanıtla
Bahattin bakkal :

Geç bunları madem zaman yolculuğu yaptın daha çarpıcı bilgiler vermeleydin mesela ışık hızında (hiperuzay) seyahatleri, paralel gerçeklikler teleportasyon keşifleri uzaylılarla temas yalancı değilsen?

30
6
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Loto sonuçlarını getirseydi bari çalışmak zorunda kalmazdı Ama Türk lotosu değil onda hile var çıksa bile vermezler

29
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title