Haberler

Dünya Sağlık Günü

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, "Dünya Sağlık Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Şeker, mesajında, Dünya Sağlık Örgütü Anayasasının yürürlüğe girdiği 7 Nisan tarihinin tüm dünyada "Dünya Sağlık Günü" olarak kutlandığını belirtti.

Sağlığın, insan yaşamında her şeyden önce geldiğini ifade eden Şeker, şunları kaydetti:

"İnsanların mutlu, huzurlu ve başarılı olabilmeleri öncelikli olarak sağlıklı olmalarına bağlıdır. Çünkü öğrenmek için, iş yapabilmek için ve çalışabilmek için öncelikli olarak sağlıklı olmak gerekir. Ayrıca sağlıklı bireyler, kendisine, ailesine, çevresine ve topluma da faydalı olabilirler. 15 yıllık AK Parti iktidarları ile tüm vatandaşlarımıza hızlı, etkin, kaliteli ve ulaşılabilir bir sağlık hizmeti sunabilmek için köklü reformlar ve büyük yatırımlar gerçekleştirilmiştir. Dünya'ya örnek 'Sağlıkta Dönüşüm Programı' hayata geçirilerek sağlık hizmetleri her şeyin üzerinde tutulmuş, sağlık sistemimiz dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye ulaşmıştır. Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde fedakarca görev yapan bütün sağlık çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın Dünya Sağlık Gününü kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Sağlık Günü Recep Şeker AK Parti Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title