Haberler

Dünya Offshore 225 Şampiyonası

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayak son yarışını "Yuka Yacht" takımı, Alpay Akdilek- Kerem Tuncer ikilisiyle kazandı.

Seyhan Baraj Gölü'nde 8 teknenin katılımıyla gerçekleştirilen Adana etabının son ayağı olan Adana Valiliği Grand Prix Kupası tamamlandı.

Oldukça çekişmeli geçen son gün yarışların sonucunda "Yuka Yacht" takımı, Alpay Akdilek-Kerem Tuncer ikilisinin 40.30.546'lık derecesiyle Adana Valiliği Grand Prix Kupası'nı kaldırdı.

"Fujairah" takımı, Jerome Brarda-Amury Jousseauaume ikilisinin 42.22.453'lük derecesiyle ikinciliği, "Efe Project" takımı da Onur Özgül-Nevzat Arman ikilisinin 40.33.187'lik derecesiyle üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı tarafından verildi.

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci ayağı Adana Valiliği Grand Prix ile sona erdi.

Yarışmada birinciliği elde eden Alpay Akdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adana'nın kendileri için uğurlu bir yer olduğunu belirterek, "Ağabeyimle ilk birinciliğimizi burada almıştık. 11 yıl olmuş. Dünya şampiyonasının bu ayağı inanılmaz zevkli geçti. Adana gerçekten güzel bir parkur. İnşallah her yıl dünya şampiyonası burada olur. Biz iki yıldır Türkiye'de yarışlar yapamıyorduk. Tekrar düzenlenmeye başladı. Artık Katar'da, Dubai'nde yarışmaktan sıkılmıştık." diye konuştu.

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın dün yapılan ikinci ayak ilk yarışını da "Yuka Yacht" takımı kazanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Alpay Akdilek Kerem Tuncer Yacht Yuka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title