Haberler

    Dünya Kupası Yarı Final Maçını Kim Kazanacak?

    2014 Brezilya Dünya Kupası Brezilya-Almanya yarı final müsabakasın da takımların son durumu.


    Brezilya, Almanya karşısında oynayacağı yarı final maçında seyirci avantajını sonuna kadar kullanmak isteyecektir. Sambacılarda şu ana kadar en çok dikkat çeken isim olan Neymar’ın sakatlanıp turnuvayı kapatmasından sonra takımı Oscar’ın taşıyabileceği konuşuluyor.

    Çeyrek final maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Thiago Silva’da Brezilya adına bir diğer önemli eksik. David Luiz şüphesiz ki bu maçta her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalacak, Thiago Silva’nın yerine her ne kadar Dante oynasa da takımın defansta sıkıntı yaşamaması için David Luiz’in ekstra bir performans sergilemesi gerekebilir.

    Almanya adına skora etki edebilecek bir çok isim göze çarpıyor. Thomas Müller ve Mario Götze, Almanya’nın oyununu bir üst seviyeye taşıyabilir. Brezilya’nın defansını maç boyunca yıpratmaya çalışacak olan Almanya Milli Takım’ı Thiago Silva’nın yokluğundan faydalanmak isteyecektir. Ayrıca Neymar’ın da olmayışı Alman beklerin daha rahat hücuma çıkmasına neden olabilir.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Thiago Silva Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title