Haberler

Dünya Kupası Falcao'suz Geçecek

Güncelleme:

Dizindeki sakatlık süren Monacolu forvet Radamel Falcao,  Kolombiya Milli Futbol Takımı'nın 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek nihai kadrosunda yer almadı.

FIFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Jose Pekerman, 12 Haziran'da Brezilya'da başlayacak 2014 Dünya Kupası'nda  Kolombiya'yı temsil edecek 23 futbolcuyu belirledi.

Ocak ayında dizinden ciddi şekilde sakatlandığı için finallere yetişmeme ihtimali bulunan takımın gol yollarındaki en önemli kozu Falcao, 30 kişilik aday kadroda yer almasına rağmen sahaya çıkmaya hazır olmadığı gerekçesiyle nihai kadroya alınmadı.

Monaco ile Chasselay arasında 22 Ocak'ta oynanan Fransa Kupası (Coupe de France) karşılaşmasında Türk asıllı oyuncu Soner Ertek'in sakatladığı futbolcunun, sol ön çapraz bağları yırtılmıştı. Oynadığı son dört sezonda da 30'un üzerinde golü bulunan Falcao, en büyük hayalinin Dünya Kupası'na katılmak olduğunu her fırsatta dile getiriyordu.

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve 21 Haziran'da 43 yaşına girecek deneyimli kaleci Faryd Mondragon ve 2010-2011 sezonunda Trabzonspor'da oynayan forvet Teofilo Gutierrez, 23 kişilik kadroda kendilerine yer buldu.

C Grubu'nda Yunanistan, Fildişi Sahili ve Japonya ile mücadele edecek Kolombiya'nın kadrosu şöyle:

Kaleciler:  David Ospina (Nice), Faryd Mondragon (Deportivo Cali), Camilo Vargas (Santa Fe)

Savunma:  Camilo Zuniga (Napoli), Pablo Armero (Napoli), Cristian Zapata (Milan), Mario Yepes (Atalanta), Carlos Valdes (Philadelphia Union), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Eder Alvarez-Balanta (River Plate)

Orta saha:  James Rodriguez (Monaco), Abel Aguilar (Toulouse), Carlos Sanchez (Elche), Fredy Guarin (Inter), Juan Fernando Quintero (Porto), Aldo Ramirez (Morelia), Alexander Mejia (Atletico Nacional), Victor Ibarbo (Cagliari), Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina)

Forvet:  Jackson Martinez (Porto), Teofilo Gutierrez (River Plate), Carlos Bacca (Sevilla), Adrian Ramos . 

Kaynak: AA / Spor

Kolombiya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title