Haberler

    Ducati'nin LEGO hali: LEGO Technic Ducati Panigale V4 R

    LEGO Technic ve Ducati işbirliğinin ürünü olan LEGO Technic Ducati Panigale V4 R seti, oyun tutkunlarıyla buluştu.

    LEGO Technic ve Ducati işbirliğinin ürünü olan LEGO Technic Ducati Panigale V4 R seti, oyun tutkunlarıyla buluştu.

    Gerçekçi direksiyonu, dinamik hareketler için süspansiyonu, ön ve arka disk frenleri, egzoz borusu, kolayca park etmelerini sağlayan destek çubuğu, ön camı, gösterge paneli ve tabii ki klasik kırmızı rengi; LEGO Technic Ducati Panigale V4 R'ı öne çıkaran özelliklerden bazıları.

    LEGO ve Ducati arasında yakın zamanda imzalanan lisans anlaşmasından sonra oluşturulan ilk model LEGO Technic Ducati Panigale V4 R, 10 yaş üstündeki tüm LEGO severler için tasarlandı. Yeni model, 1 Haziran'dan itibaren LEGO Certified Store mağazaları ve LEGO.storeturkey.com.tr'de LEGO tutkunlarıyla buluşacak.

    Yeni modeli tanıtan LEGO Technic Kıdemli Tasarımcısı Aurélien Rouffiange, "Ducati Panigale V4 R, zarif bir İtalyan ikonu ve gerçek bir teknolojik şaheser. Tasarımı benzersiz kılmak için mümkün olduğunca ayrıntı ve özellik ekledik" dedi.

    Ducati Lisans Direktörü Alessandro Cicognani ise, "Ducati ve LEGO, detaylara özen gösteren, aynı özveri ve tutkuyu paylaşan iki marka. Benzersiz bir tasarım için bir araya geldik. LEGO® Technic™ Ducati Panigale V4 R, sadece çocuklar ve aileleri için değil, tüm motosiklet meraklıları için heyecan verici bir model" dedi.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Ducati Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title