Haberler

DSP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Hüseyin Özhan, Seçime Doğru Programına Katıldı

DSP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Hüseyin Özhan, Vizyon 58 TV'de yayınlanan Seçime Doğru programına katıldı. Özhan, aday olma sürecini ve Beyoğlu'ndaki projeleri hakkında bilgiler verdi.

Demokratik Sol Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Hüseyin Özhan, Vizyon 58'de yayınlanan Seçime Doğru programına katıldı.

Son 10 yıldır Beyoğlu ile ilgili çalışmaları olduğunu söyleyen Av. Hüseyin Özhan, "Son 20 aydır CHP çatısı altında yoğun çalışmalarım oldu. Teknik çalışmalar yaptım ve bu çalışmalarımı parti merkezine yolladım. Çok kuvvetli bir şekilde çalışmalarımı yürüttüm. Ana akım medyada Beyoğlu'nda en kuvvetli aday olarak anıldım. Fakat her nasılsa 1 Şubat sabahı, İsmail Küçükkaya'nın programında Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasıyla Alper Taş adlı arkadaşımızın aday olduğunu öğrendim. Bu süreçte MHK'ya girdi ve kendisi onaylandı. İtirazlarda bulundum ve bu itirazlarım netice bulmadı. Mutlaka aday olacağımı ve Beyoğlu'ndaki sorunların bir an önce çözülmesi konusunu vurguladım. Arkadaşlarımla yaptığım görüşmelerimde mutlaka aday olmam konusunda tevacüh olunca, DSP ile yapılan görüşmelerde aday olarak halkımın karşısına çıktım." dedi.

"SON 5 GÜNDÜR SAHAYA İNDİM"

"Halkımın bana yoğun ilgisinin artarak devam ettiğini gördüm. Son 5 gün içerisinde yoğun bir şekilde sahadayım. İlginin eksilmediğini bana olan inancın giderek arttığını görüyorum."

MUHTARLARDAN TAM DESTEK

DSP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özhan'a en büyük ilgi ve destek muhtarlardan geldi. Özhan bu konu hakkında, "Bütün muhtarlarımla inanılmaz bir dostluk kurdum. Muhtarlarımla kahvaltı yaptım 45 mahallemizden 36 muhtarımız bu davete katıldı ve bu beni çok mutlu etti" dedi.

HÜSEYİN ÖZHAN KİMDİR?

1962 Erzincan doğumlu olan Av. Hüseyin Özhan, lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi`sinde, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. Çocukluğu ve gençliği Yenişehir Mahallesi'nde geçmiştir.

Özhan, kendi hukuk bürosunda avukatlık mesleğini sürdürmektedir .

Siyasal yaşamı 1985 yılında SODEP'te başlamıştır.

Özhan, 2014 Yerel seçimlerinde CHP Beyoğlu 1. sıra kontenjan Meclis Üyesi Adayı olmuştur.

Fransızca bilen Hüseyin Özhan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Av. Hüseyin Özhan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde DSP Beyoğlu Belediye Başkan Adayıdır.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title