Haberler

Dp Isparta Teşkilatı'nda İstifa Şoku

Demokrat Parti (Dp) Isparta Merkez İlçe Başkanı Şener Tanrıkulu, Parti Binasında Düzenlediği Basın Toplantısında, Dayatmalar Karşısında Görevlerini Sürdüremeyeceklerini Belirterek, Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı.

Demokrat Parti (DP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Şener Tanrıkulu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, dayatmalar karşısında görevlerini sürdüremeyeceklerini belirterek, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Tanrıkulu, bir grup partiliyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, demokrasilerde olmazsa olmazlardan olan siyasi partilerin millete hizmet etmenin en büyük araçlarından olduğunu belirterek, "Siyaset kurumunda ise var olmanın, hizmet akışını sağlamanın yolu partilerinin teşkilatlarıdır. Teşkilatlar milletle genel merkez arasında köprülerdir. Siyaseti ayakta tutan unsur da budur. Dolayısıyla teşkilatları yok saymak, görmezden gelmek, köprü ayağına dinamit koymaktan farklı değildir. Bizler partimizin

zor günlerinde hiçbir menfaat gözetmeden, demokrasi aşkıyla bugüne kadar hizmet etmeye çalıştık. DP genel merkezinin teşkilatlarını hiçe sayan önceki söylemlerine ters düşüp dayatma politikası içine girmelerini tasvip etmiyoruz. Geçmişte teşkilatların sesine kulak vermeyen vefa duygusunun olmadığı siyasetçiler sonuçta hep hüsrana uğramışlardır. Siyaset tarihimiz bu gibi örneklerle doluyken, bunlardan ders almayıp dayatmacı zihniyette ısrar edilmesi sebebiyle bundan böyle aynı şevk ve heyecanla devam

etmeyeceğimizi düşünerek Merkez İlçe Teşkilatı olarak görevden ayrılıyoruz" diye konuştu.

Toplantı sonunda DP il teşkilatından 8, merkez ilçe yönetiminden ise 11 kişi istifa ettiklerini açıkladı.

(OB-AT-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title