Haberler

Doruk Özdemir'den Özel Açıklamalar

Güncelleme:


Merhaba;


-Bize Doruk Özdemir kimdir anlatırmısınız?

Tabii, doruk öncelikle bir öğrencidir, hayata dair, yaşama dair herseyi seven zevk alan, tiyatroya, oyunculuğa aşık, bir lise öğrencisidir.

- Oyunculuğa aşık dediniz, sizin yaşınızda birisi için ciddi bir söylem.?

Evet, yaşıma bakıldığında çok gencim ama bunun bir avantaj olduğunu da düşünüyorum. Zira benim şu anda bulunduğum "yolun başı" konumuna dahi otuzlu yaşlarında gelebilenler var. Ve evet, hayatın bir anlamda tiyatro olduğuna inanıyorum. En önemlisi de bu hayat oyununda en önemli rolleri kapabilmek. İz bırakabilmek.

-Başlangıç dediniz ama, iyi bir başlangıç diyebilirmiyiz?

Güzel bir başlangıç, sonrasında ise bir süre duraklama.. Ve ardından da bir tv filminde başrol, bir sinema filminde küçük bir rol, ve şimdi çekimlerine Antalya' da başladığımız muhteşem bir senaryo ve tabii yine başrol.
Bence güzel bir başlangıç.

- Devamında neler var peki?

Gerçek bir profesyonel ile çalışıyorum, inanın ben de bilmiyorum; her an değişebilecek ve her an değişik projelerden haberdar olabileceğim dönemdeyim. Ancak şimdi söyleyebileceğim, sanırım Antalya' daki projemden sonra; ki aralık ortasında bitecek; ocak sonuna kadar bir tane daha sinema olabilir.. Bekleyip göreceğiz.

- Genellikle sinema üzerinde mi duruyorsunuz o halde?

Aslında hayır, çok yakın zamanda, adını iznini almadığım için söyleyemeyeceğim bir büyük sanatçının, bir duayenin tiyatro ekibine katılabilme durumum da var, bana "tiyatromda ne yapmak istersin" dediğinde ağaç rolü bile olsa oynarım demiştim. Hala da öyle düşünüyorum.

- Ve bu da hayal ettiğiniz nokta mı?

Hayır, hayallerimin başlangıcı. Hayallerimi anlatsam şaşar kalırsınız. Ama bazen gizli kalmalı. Zaten gerçekleştikçe hep birlikte göreceğiz.

- Antalya' daki projeden söz edermisiniz?

Bir sinema filmi, çok genç bir ekip, enerjik, arkadaş ortamı, yine orada da büyük ustalar var, filme sihirli elleriyle dokunacak olan çok büyük ustalar.. Güzel birşey olacak, buna eminiz. Ama şimdilik bu kadar.

- Boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz?

Boş zaman? Öyle birşeyi unutalı çok oldu. Hergün öğlene kadar okul, dersane, senaryo çalışmalarım, spor, rolümle alakalı eğitimim, etüdüm, haftada izlemem gereken birkaç film, oyunculukla ilgili okumam gereken kitaplar..? Kaldı mı boş zaman?

- Çok yoğunsunuz anladığım kadarıyla, son hafta içinde iki adet galaya katıldınız, sözedermisiniz?

Elbette, biri Sarp Apak ve Özge Özpirinçci nin başrollerinde oynadığı çok güzel bir filmdi, karışık kaset. Henüz çok yeni, bugunlerde gösterime girdi. Oradaki rolüm çok küçük, ama önemli isimlerle çalışma imkanı buldum. Özellikle de yönetmenimiz, Tunç Şahin..
Diğeri ise aksine benim için çok daha özel bir proje idi, ilk başrolüm. Koyverdin gittin beni.. Büyük usta Halil Ergün ile çalışma fırsatı buldum. Amasra' da çektiğimiz çok güzel bir televizyon filmi.

Sanırım TRT1 den önce yurtdışında sinemalarda ve festivallerde yer alacakmış.
Sonrasında hep birlikte televizyondan izleyeceğiz.

- Katıldığınız son galadan önce bir basın bildirisi yayınlandı sizin adınıza. Sanırım can sıkıcı bazı durumlar olmuş, açmak istermisiniz?

Aslına bakarsanız geçip giden olayların üzerinde konuşmaktansa onlardan kendime bir bakış açısı ve artı bir vizyon çıkartmaya çabaladım hep; ama bu benim için çok özel bir durum oldu, ve de çok üzücü; sanırım merak edenlerinde bilmeye hakkı var. Sondan başlayım, galaya ailem katılamadı, yapım şirketimiz ve değerli yetkililerinin profosyonel anlamda çalıştığım menajerimle olan "nedenini eminim kendilerinin de bilmediği" bir sorunları var. Bunun neden ya da niyesini gerçekten kimse bilmiyor. Ve yapımcımız o gün beni arayarak menajerimin galaya gelemeyeceğini ifade ettiğinde olayların ertesi gün ailemin de gelememe durumuna kadar vardırılabileceğini hiç düşünmemiştim. İlk başrolüm, ilk büyük tecrübem.. Ve salonda yalnızdım.. Kendilerine bana ve değer verdiğim insanlara bunu yaşattıkları için tekrar teşekkürler ederim.

- Sanırım can sıkıcı olmuş sizin için, pekala antalya da çekimlerden kalan zamanlarda neler yapacaksınız?

Zaman kalırsa gezmeyi düşünüyorum elbette, ama orada da katılmam gereken bir tv programı ve ardından da iki radyo programı olacak.

- Anladığım kadarıyla hedefleriniz yüksek, başarılı olabilecekmisiniz?

Evet..! Bu kadar kesin ve net söyledim, çünkü başarı ekip işidir. Başta tüm ailem, özellikle annem babam bana büyük, sonsuz destek oluyorlar. Az önce de söylediğim gibi bir profesyonel ile çalışıyorum. Özveri ile ve inanarak çabalıyorum. İçimden geçenleri henüz ben biliyorum, sizlerin de zamanı geldiğinde bilmemesi için bir neden yok.

- Doruk Özdemir, sizinle çok güzel keyifli bir söyleşi yaptık, çok enerjik ve içtendiniz. Hedeflerinizde ve amaçlarınızda yolunuza devam ederken, engellerden yılmamanızı diliyorum. Çok teşekkür ediyorum.

Asıl ben teşekkür ederim. İlginize ve güzel sözlerinize..

Kaynak: Bültenler / Magazin

Çağatay Ulusoy Doruk Özdemir Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Denis C:

eşcinsel

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title