Haberler

15 yaşındaki çocuk, domuz avına gittiği arkadaşını kazara vurarak öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da arkadaşıyla birlikte domuz avına giden 16 yaşındaki S.A, avlanırken çalıların arkasına saklanan 15 yaşındaki Oğuzhan Ateş'i domuz sanıp tüfekle vurdu. Oğuzhan Ateş, olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşının ölümüne neden olan S.A. ise gözaltına alındı.

Bursa'nın Orhaneli ilçesi Akalan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, S.A., arkadaşı Oğuzhan Ateş ile domuz avı için ormanlık alana gitti. 2 arkadaş, farklı noktalardaki çalıların arasına saklanarak, beklemeye başladı. İddiaya göre S.A., çalılıklardan gelen sesi domuz sesi zannederek, av tüfeğini ateşledi.

ATEŞ ETTİĞİ YERDE ARKDAŞINI BULDU

Ardından ateş ettiği noktaya giden S.A., Oğuzhan Ateş'i kanlar içinde vurdu. Kazara arkadaşını vurduğunu anlayan S.A.'nın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Oğuzhan Ateş'in hayatını kaybettiğini belirledi. S.A. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Ateş'in cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orhaneli Jandarma Akalan 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

KARA KUYU:

Darisi öbür aptallarin basina , belki bir kac manyak ana ve babaya ders olur ve atesli silahla coluk cocugu salmazlar.

12
5
yanıtYanıtla
veletler:

şimdi bunlar önüne gelen bütün hayvanlara ateş açıyodur mecbur olmadıkça avlanmak günahtır

11
4
yanıtYanıtla
Fayansci Apti:

Dis gücler, türkiye yi yok etmek icin elinden geleni yapiyorlar, ben olsam bosu bosuna caba sarf ermem ve para sarf etmen, IQ sü yüksek milletimiz kendi kendini bitirir zaten

7
6
yanıtYanıtla
..........:

Önüne gelen herkese silah verilmemeli ve bütün silahlar toplatılmalıdır!Geçimini avcılıkla sağlayanlara avcılık eğitimi verilip psikoteknik muayene şart koşulmalıdır!

10
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

Bu yaştaki çocuğun eline silah vermek nasıl bir akıldır.

7
3
yanıtYanıtla
hüseyin:

beter olsunlar bunlar büyüyünce eşlerini öldürmeye başlıyor çünkü

5
4
yanıtYanıtla
Ömer:

15 yaşındaki birine çocuk demeyin

7
1
yanıtYanıtla
yunus:

iyi olmuş öbür bebeyide hapse atın bunlardan adam falan olmaz önüne gelen herşeye ateş açıyorsa normal vatandaş olup orda olsak bizide vurur

6
2
yanıtYanıtla
Adınız soyadınız:

15 yaşındaki çocuğun tüfekle ne işi var. Aile ihmalden alınsın gözaltına.

5
2
yanıtYanıtla
x:

motorsiklete binmek; ahmaklıktır. . . Adam önde 10 yaşlarındaki oğlu ortada. . . Karısı kucağındaki bebeği ile arkada. . . dört kişi. . . Dikiz aynaları da yok. . . Saldım Çayıra. Mevlam Kayıra. . .

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title