Haberler

Dominik'te Acun'un Ekibinden Alper Baycın'ı Öldüren Zanlılardan Birinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden ve TV 8'de yayınlanan Survivor ekibinde görevli Alper Baycın'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren zanlılardan birinin görüntüsü ortaya çıktı.

Haberler.com / ÖZEL Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevli Alper Baycın (24) sokakta yürürken, çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

ACUN ILICALI CANLI YAYINDA DUYURDU

Acun Ilıcalı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Sevgilisi Alper'imizi haince bir saldırı sonrası Dominik'te kaybettik. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Dominik'te Acun'un Ekibinden Alper Baycan'ı Öldüren Zanlılardan Birinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı

KATİLİN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Cinayet sonrası olay yerinden kaçan ve sonrasında düzenlenen operasyonla yakalanan zanlılardan 2 zanlıdan birinin fotoğrafı ortaya çıktı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Dominik Cumhuriyeti Alper Baycın Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Adınızı Yazın:

acunun herşeyi olay asker ölse bu kadar derin haber içeriği olan yazılar paylaşılmaz. başlıkların yarısı acun

39
14
yanıtYanıtla
isim:

beğenmeyen 4 kişi acunun bu ülke için şehit olmuş askere tercih ediyor anladığım kadarıyla

yanıt6
yanıt7
taner bartın:

boş konuşma bunun askerle ne ilgisi var bir insan ölmüş neticede. herşeyi milliyetçiliğe bağlamayın ruh hastamısınız siz.

yanıt2
yanıt1
maho:

senin tuvalette ölmeyeceğinin ne garantisi var bıro kimler nasıl gidiyo bi bilsen ölüm kıyaslaması yapılamz yoksa Allah başına getirir benden demesi tatlış klavyeciler sizi

yanıt2
yanıt0
Vatandas:

Acun ılıca bu ülkenin başına gelmiş en kötü olaylardan biridir, televizyonlarda gençleri ve çocukların zamanlarını çalarak bu ülkeye 1 gr faydası olmayan yayınları yapmaktadır. Devlet olsam buna müsade etmem.

13
4
yanıtYanıtla
AA:

Kimse kimseyi izlemeye zorlamıyor. İşi gücü çok yoğun olan adam zaten izlemez.

yanıt2
yanıt1
navajho:

kumandada düğme var istemeyen izlemez, ne izleyeceğimize hükümetler mi karar verecek yoksa sen mi? sana zorla izle diyen mi var ?

yanıt1
yanıt1
ÇOKOMOTİF:

bırakaydın çantanı güzel kardeşim ya , kimliktir pasaporttur paradır hepsi geri temin edilirdi, gitti 24 yaşında ömrünün baharında, Allah Rahmet Eylesin

16
1
yanıtYanıtla
JAMES BONT:

İsrail gibi karakterli güçlü bir devlet o yobazı dominik değil dünyanın neresinde olursa olsun bulur kafasını kesip ailesi ile birlikte infazını yapar.

4
12
yanıtYanıtla
israil gibi karakterli bir devlet miiiii:

''İsrail gibi karakterli güçlü bir devlet'' in Filistin''de ne işi var peki james bont efendi? Yahudi seviciler sizi !!!

yanıt6
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title