Haberler

Dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can, ilk eleme adayını belirledi

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020, dün akşam dokunulmazlık oyunu ve konseyin olduğu yeni bölümüyle ekrana geldi. Son olarak Sercan'ın elenmesinin ardından kalan 5 yarışmacı, dörtlü finale yükselebilmek için dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Dominik'te yoğun yağmur altında çamurlu bir parkurda yapılan dokunulmazlık oyununu sakatlanan Barış ise finale kalmasına rağmen oyunu tamamlayamadı.

DOKUNULMAZLIĞI CEMAL CAN KAZANDI

Survivor 2020 son bölümde Elif, Cemal Can, Berkan, Yasin ve Barış bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Survivor dokunulmazlık oyununda şansını kaybeden ilk isim Yasin Obuz oldu. Yarı finallerde ise Barış, Cemal Can, Elif ve Berkan karşı karşıya geldi. Barış - Elif mücadelesinde gülen taraf Barış olurken, Berkan - Cemal Can karşılaşmasını kazanan ise Cemal Can oldu.

Survivor bireysel dokunulmazlık oyununda Cemal Can ile mücadele eden Barış Murat Yağcı, oyun sırasında bileğinden sakatlanarak oyuna devam edemeyeceğini dile getirdi. Böylece Survivor bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Survivor Cemal Can oldu.

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da ada konseyi için Dominik'e geri dönen Acun Ilıcalı sundu. Konseyde bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemal Can, dörtlü final öncesindeki son eleme için ilk adayı belirledi. Bir kişiyi potaya sokmanın zor olduğunu söyleyen Cemal Can, "Hayatımda almadığım sorumlulukları Survivor'da aldım. Gerçekten büyük sorumluluk. Bir isim yazmam gerekli. Bunun vicdan azabını hep yaşadım. Onunla çok geç tanıştık ama keşke önceden daha fazla vakit geçirebilseydik. Mükemmel bir kalbi ve vicdanı var. Geride kalan 3 arkadaşımla farklı bir bağım ve yaşanmışlığım var. Bugüne kadar hep kalbimle hareket ettim, yine öyle yapacağım. Çok üzülerek Elif diyorum. En son isteyeceğim şeydi" dedi.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can, ilk eleme adayını belirledi

"BU KAÇINILMAZ BİR DURUM"

Survivor'da ünlüler takımından kalan son yarışmacı olan Elif ise eleme adayı olduktan sonra duygularını, "Cemal Can'ı başarılarından dolayı kutluyorum. Ben kazansaydım ben de bir isim söyleyecektim. Kaçınılmaz bir durum. Yaşanmışlıklar var ve normal karşılıyorum" sözleriyle açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (102)

Srtn:

Buraya kadar gayet eglenceli olan survivor sercanin adaletsiz bir sekilde elenmesinin ardindan cekilmez bir hale donustu ne yazikki performansin hicbir oneminin olmadigini gorduk

28
12
yanıtYanıtla
ELEŞTİRMEN:

Acun bey sayenizde saçma sapan bir yıl oldu. Şimdi Elif''i de eleyerek survivor komedi bölümüne geçebilirsiniz.

32
5
yanıtYanıtla
mert:

Üzülerek söylüyorum 4 ünüzü toplasak bir şamar oğlanı etmiyorsunuz. Dev çınar kesildikten sonra arta kalan kütükte çıkan 4 zehirli mantardan bir farkınız yok başarınız o kadar da değil.

20
15
yanıtYanıtla
katledilen sorvayver:

cemal canın ruh hali tavır ve hareketleri çok yapmacık türk erkeği hali değil

31
3
yanıtYanıtla
ELİF SEN KRALİÇESİN:

Sercan favoriydi Cemal den daha iyi yarışmacıydı gelgelelim mesai arkadaşına sulandı orası bir yarışma orada herkes yurdundan binlerce km. uzakta ailelerini geride bırakmış yarışmacıların hepsi kardeş hepsi bir roplu şekilde aile orada kesinlikle bu tür aşk meşk olamaz aşk yarışması değil orası survivo, , yarışma bitsin gelsinler sonrasında kim ne halt ederse etsin , , Acun bunları ilk baştan uyarmıyor sanırım çok yanlış uyarmalı aslında kendide Sercan yüzünden çok zor durumda kaldı !

yanıt1
yanıt6
Cevdet aşcı:

Benim şampiyonum cemal can olmalı

8
26
yanıtYanıtla
fesih:

cemal can oraya yakışmıyor

yanıt8
yanıt3
super saver:

hayatımda gördüğüm en adaletsiz yarışma adam 6 dokunulmazlıktan 5 ini kazandı ve elendi. Dokunulmazlığın anlamını bilmiyor bunlar galiba ACUN kardeşim türk halkı seniçok seviyor fakat bu yarışmanın formatını değiştirip performans ağırlıklı yarışma yapmassan seyredilmez hale gelecek ben kendi adıma sercan elendikten sonra seyretmeme kararı aldım.

26
6
yanıtYanıtla
oktay:

şu dediğinde haklısın sms oylaması gerçekten haksızlık ama şuda gerçekki sercan yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor sakatım dediği zamanlarda 2 hafta yarışmadığı günlerde sms oylaması olmamış olsaydı çoktan giderdi

yanıt6
yanıt2
herkes evine:

sercan gitti oğlum şampiyon gitti lan. neyin elemesini yapıyosunuz. yarışma bitti dağılın artık.

23
8
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title