Haberler

Doktordan çıkan 18 yaşındaki genç okuduğu üniversitede intihar etti

Güncelleme:

Denizli'de bir süredir psikolojik destek alan üniversite öğrencisi, doktorundan çıktıktan sonra eğitim gördüğü üniversitenin fakülte binasına çıkarak kendini 4. kattan aşağıya bıraktı. Kanlar içinde kalan 18 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybetti.

Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesinde bir süredir psikolojik destek alan ve 2 ayda bir Nöroloji Bölümünde kontrol muayenesi yapılan Mehmet Enes P. (18), destek tedavisinden çıktıktan 1 saat sonra okuduğu Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi'ne gitti.

Doktordan çıkan 18 yaşındaki genç okuduğu üniversitede intihar etti

DÖRDÜNCÜ KATTAN AŞAĞIYA ATLADI

Burada 4. kata çıkan Mehmet Enes P., öğrencilerin gözü önünde kendini boşluğu bıraktı. Apar topar aşağıya inen öğrenciler, kanlar içinde kalan Mehmet Enes P'ye müdahale ederken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Mehmet Enes P.'yi, yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Enes P., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Doktordan çıkan 18 yaşındaki genç okuduğu üniversitede intihar etti

FAKÜLTEYE GİRİŞLER YASAKLANDI

Bölgeye giden Olay Yeri İnceleme ekipleri, çalışmalarını gerçekleştirirken, bir süre fakülteye girişler yasaklandı. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan gencin acılı ailesi hastane önünde gözyaşları döktü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pamukkale Üniversitesi Pamukkale Denizli Haberler

500

Yorumlar (2)

Tutankamon Hoca:

Tüm gencler sorunlu Oğlumda öyler beni yurtdışına gönder diyor 18 yaşında ve laf anlatılacak gibi değil haksızlık hukuksuzluk adaletsizlik alım gücü düşmesi genclerimize ergenliğini bile yaşayamaz hale getirdi 13 milyon bir günde yiyenler bizi düşüncek değilya

85
63
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Yavrularım derdiniz nedir sizin, canınıza kıyacak kadar hayata küstüren nedir ..((

64
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title