Haberler

Doğum Gününde Feride'ye Tekerlekli Sandalye Sürprizi

Doğum gününde Feride'ye tekerlekli sandalye sürpriziANKARA - Doğuştan kas hastalığı olan 11 yaşındaki Feride Mutlutürk'e tekerlekli sandalye sürprizi yapıldı.

Doğum gününde Feride'ye tekerlekli sandalye sürprizi

ANKARA - Doğuştan kas hastalığı olan 11 yaşındaki Feride Mutlutürk'e tekerlekli sandalye sürprizi yapıldı.

Kızılcahamam'da yaşayan ve bugün doğum günü olan, sosyal sorumluluk projesi ve sosyal medya çağrısı ile tanışılan Feride Mutlutürk'ün doğum günü kutlandı. Doğum gününe Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, eşi Ayşe Güney, Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ertuğrul İpek katılarak Feride'yi çok istediği tekerlikli sandalyesiyle buluşturdular. Doğuştan kas hastalığı olan 11 yaşındaki Feride Mutlutürk sosyal medya aracılığı ile başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında çok istediği tekerlekli sandalyeye kavuştu. Kendine özel küçük tekerlekli sandalyesine kavuşan ve mutlu bir gün geçiren Feride, Belediye Başkanı Güney'in de yayında olmasından çok mutlu olduğunu dile getirerek sandalyesi ile ilk ziyaretini Belediye başkanına yapacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title